Mogu li da kreiram automatski sadržaj u programu Word Web App?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste upoznati sa verzijom programa Word za računare, znate da možete da umetnete sadržaj koji će se automatski ažurirati svaki put kada izvršite promene u naslovima. Word Online već automatski čuva sadržaj u dokumentu, ali još uvek nije obezbeđena mogućnost za njegovo dodavanje.

Umesto toga, ukoliko imate Word program za računare, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i umetnuli sadržaj.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da skladišti sadržaj kada ga otvorite u programu Word Online.

Da biste saznali više, pogledajte članak Kreiranje sadržaja u programu Word 2013 ili Kreiranje sadržaja u programu Word za Mac. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Word Online radi bez poteškoća sa programom Word i drugim Office programima za računare, a mi ga ažuriramo na osnovu informacija poput onih koje ste vi uneli. Da biste videli objave o najnovijim funkcijama, posetite Office Online blog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×