Mogu li da koristim praćenje promena u aplikaciji Word Web App?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da, ali postoji nekoliko važnih stvari o kojima treba da vodite računa:

  • Praćene promene ne možete da vidite u programu Word Online, ali one su i dalje tamo. Kad u programu Word Online otvorite dokument koji ima praćene promene, one se čuvaju, a sve promene koje unesete takođe se prate. Ali nećete ih videti dok ne otvorite dokument u Word aplikaciji za računare.

  • U programu Word Online ne možete da uključite ili isključite praćenje promena. To možete samo u Word aplikaciji za računare.

  • Znaćete da je praćenje promena uključeno kad vidite tu stavku na statusnoj traci na dnu Word Online programa.

    status praćenja promena

Word Online takođe omogućava da dodajete, prikazujete i brišete komentare, kao i da odgovorite na komentare drugih redaktora.

Ako imate Word aplikaciju za računare, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i uključili praćenje promena. Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da se skladišti na mestu sa kojeg ste ga otvorili u programu Word Online. Praćene promene će se čuvati i – ako ste uključili praćenje promena pre otvaranja dokumenta u programu Word Online – sve promene koje izvršite u programu Word Online takođe će se pratiti.

Ako nemate Word, sada možete da probate ili da kupite najnoviju verziju sistema Office.

Savet: Imate predlog za ovu funkciju?

Glasajte za ideju ili podelite novu u našem polju za predlog na word.uservoice.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×