Mogu li da dodam ivicu tekstu u programu Word Web App?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste dodali ivice oko teksta u dokumentu koji ste kreirali u Word aplikaciji za računare, Word Online će ih očuvati. Nažalost, u programu Word Online ne možete uređivati, brisati ili dodavati nove ivice teksta.

Jedno moguće zaobilazno rešenje je da umetnete tabelu koja sadrži samo jednu ćeliju, a zatim da nalepite ili otkucate tekst u tu ćeliju.

Ili, ako ste vlasnik verziju programa Word za računare, možete da koristite da biste dodali ivice na tekst. Ako niste, sada možete da probate ili kupite najnoviju verziju sistema Office.

Ispravke čestih se u Word Online. Da biste dobili najnovije objave, posetite lokaciju Office Online blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×