Možete da koristite za objedinjavanje pošte u programu Word Online?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne. Ako otvorite dokument za objedinjavanje e-pošte koji ste napravili pomoću programa Word za radnu površinu, Word Web App će očuvati sve postavke objedinjavanja e-pošte u njemu, ali ne možete objediniti e-poštu niti uređivati postavke objedinjavanja e-pošte.

Ako imate Word za računare, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i tamo izvršili objedinjavanje e-pošte.

Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Word Web App besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Za najnovije objave, posetite lokaciju Office Web Apps blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×