Migriranje OneDrive for Business datoteka iz lokalnog sistema SharePoint 2013 u Office 365

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneDrive for Business je SharePoint Server ličnoj biblioteci koje osobe u vašoj organizaciji koriste za skladištenje i deljenje svoje poslovne poslovne dokumente. Premeštanjem ove dokumente OneDrive for Business u Office 365 zakupcu, vaši korisnici mogu pristupiti ove dokumente iz van mreže.

Kada se povežete lokalne korisnike SharePoint ServerOneDrive for Business u Office 365, prvi korak je planiranje kako će korisnici pomerati svoje datoteke u oblaku. Ovaj članak opisuje metode koje možete koristiti da biste to uradili.

Više informacija o OneDrive for Businesspotražite u članku Šta je to OneDrive for Business?.

Opcije za migraciju

Postoje dva načina na kom planirate da migrirate korisnika datoteke iz biblioteke dokumenataOneDrive for Business njihove lokalne SharePoint Serveru OneDrive for Business u Office 365:

 • Samouslužno migraciju: korisnika izaberite dokumente žele da migrirate i zatim ih premestite u Office 365.

 • Na osnovu alatka za migraciju: The je administrator kreira ili kupovine alatke za migraciju da biste premestili sadržaj.

Samouslužno migracije

Za ovu opciju, korisnici u vašoj organizaciji da migrirate svoje datoteke iz biblioteke dokumenata na njihove lokalne OneDrive for Business u svoje OneDrive for Business biblioteke dokumenata na Office 365. Koristite ovu opciju ako korisnici imaju mali broj datoteka koje su im potrebne za Migriranje.

Prednosti i mane pomoću samouslužnog migracije

Prednosti

Mane

Koristite manje IT resursa: korisnici premeste svoje datoteke na svojim ličnim lokacijama.

Korisnik otpornost: korisnici moraju da napor da biste premestili svoje datoteke.

Niža cena: trošak može biti mnogo manje od kupovine 3rd nezavisnih proizvođača migracije alatke.

Svojstva datoteke se ne migriraju: migrirani datoteke su prepoznata kao nove datoteke i neće zadržite datoteku metapodataka.

Na osnovu alatke za migraciju

U određenim okolnostima samouslužnog migracije neće biti najviše odgovara opciju za vas. Ako je to slučaj, možete da koristite alatke za migraciju od Microsoft partnera da biste izvršili migraciju.

Prednosti i mane korišćenja na osnovu alatke za migraciju

Prednosti

Mane

Migriranje velikih količina podataka: bolje kada korisnici imaju veliki broj datoteka i velikih količina podataka.

Složenost: korišćenje na osnovu alatka za migraciju može biti komplikovano. Možete da resursi će morati da testirate i pratiti proces migracije.

Migriraj datoteke metapodataka: alatke za migraciju možda Migriranje metapodataka za vas.

Nadgledanje performanse: premeštanje velikih količina podataka može da utiče na mrežnih performansi. Trebalo bi da nadgledanje performansi mreže tokom migraciju.

Razmatranja prilikom izbora alatke za migraciju

Kada kliknete na dugme Alatke nezavisnih proizvođača za Migriranje biblioteke dokumenata OneDrive for Business lokalnih korisnika u OneDrive for Business u Office 365, razmotrite sledeće:

 • Alatka za mogućnosti: razumevanje kako alatku. Ako planirate da migrirate više od jednostavnog datoteke korisnika, mnoge alatke možete premestiti mnogo više nego na lokalnu biblioteka (na primer, SharePoint kolekcije lokacija).

 • Cena: troškove i zahtevi licenciranja mogu se razlikovati od dobavljača.

Kreiranje ličnih lokacija korisnika u usluzi Office 365

Dodatni zahtev za premeštanje dokumenata korisnika u OneDrive for Business u usluzi Office 365 je da kreirate lične lokacije za svakog korisnika u Office 365. Postoje dva pristupa za kreiranje lične lokacije:

 • Samouslužni migraciju: Ako korisnici će biti Migriranje dokumente same (samo-migracija), oni mogli da kreiraju sopstvene lične lokacije u Office 365 tako što ćete kliknuti na vezu OneDrive u zaglavlju. Dozvolu za Kreiranje ličnih lokacija mora biti omogućena na stranici Upravljanje korisničkim profilima u centralnoj administraciji korisnicima da kreiraju sopstvene lične lokacije.

 • Unapred obezbeđujete: Ako koristite alatke za migraciju, koristite Windows PowerShell unapred snabdevanje korisnika lične lokacije pomoću ProfileLoader.CreatePersonalSiteEnqueueBulk cmdlet. Ovu cmdlet komandu vam omogućava da unapred snabdevanje ličnih lokacija za više korisnika za Office 365OneDrive for Business.

Kako da migrirate u samouslužnog migracije

U slučaju samouslužnog migracije, korisnicima možete da migrirate svoje datoteke pomoću jednog od sledećih metoda:

 • OneDrive za klijenta za sinhronizaciju poslovnih: korisnici migrirate svoje datoteke u njihove OneDrive for Business za Office 365 biblioteci dokumenata pomoću OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju.

 • Prevlačenje i otpuštanje: korisnici migrirate svojim dokumentima pomoću prevucite i otpustite iz programa Windows Explorer da biste im OneDrive for Business za biblioteku dokumenata Office 365 .

Kada koristite metod prevlačenja i otpuštanja, možete da izaberete samo datoteke treba. Međutim, kada koristite OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju, migrira sve datoteke iz sinhronizacije fascikle lokacije da OneDrive for Business za biblioteku dokumenata Office 365 .

Migriranje pomoću OneDrive for Business sinhronizacija klijenta

OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju je dostupan sa Office 2013 ili Office 2016 ili kao besplatno preuzeti. Omogućava vam da biste sinhronizovali vaše OneDrive for Business za biblioteku dokumenata Office 365 do lokalnog računara.

Ovaj metod koristi proces od dva koraka: prvo možete da napravite rezervnu kopiju biblioteke dokumenata na lokalnom OneDrive for Business na lokalnom računaru, a zatim koristite OneDrive for Business za klijenta za sinhronizaciju Office 365 da biste kopirali sadržaj fascikle za rezervnu kopiju vaše okruženje na mreži.

Napravite rezervnu kopiju u fascikli za sinhronizaciju biblioteke u sistemu SharePoint Server

 1. U vaš SharePoint Server lične lokacije, idite u biblioteku dokumenata OneDrive for Business .

 2. Sinhronizaciju ove biblioteke dokumenata sa vašim lokalnim računarom.

 3. Kreiranje rezervne kopije sinhronizovane fascikle biblioteke na računaru.

 4. Zaustavljanje sinhronizacije biblioteke dokumenata.

Sinhronizacija fascikli lokalnu biblioteku u biblioteku dokumenata lične lokacije u usluzi Office 365

 1. U sistemu Office 365, na traci za navigaciju izaberite stavku OneDrive.

 2. To će vas odvesti OneDrive for Business u Office 365.

 3. Sinhronizaciju ove biblioteke sa vašim lokalnim računarom.

 4. Kopirajte sadržaj u fasciklu rezervne kopije biblioteke koju ste kreirali u fascikli sinhronizovane biblioteke.

Napomena: Više informacija o ove procedure potražite u članku Premeštanje SharePoint Server 2013 OneDrive for Business datoteka u Office 365.

Ograničenja razmatranja

Klijent za sinhronizaciju OneDrive for Business ograničenjima ukupan broj stavki koje možete da sinhronizujete sa bibliotekom dokumenata. Informacije o ova ograničenja i gde se smeste potražite u članku zabrane i ograničenja prilikom sinhronizovanja SharePoint biblioteka sa računarom putem usluge OneDrive for Business.

Migriranje pomoću prevlačenja i otpuštanja

Druga opcija samouslužnog migracije je da imate vaše korisnike prevlačenja i otpuštanja njihove pojedinačne datoteke u biblioteci dokumenataOneDrive for BusinessOffice 365kroz Windows Explorer.

Migriranje datotekama pomoću opcije prevlačenja i otpuštanja

 1. U Office 365 ličnoj lokaciji, izaberite stavku OneDrive da biste otvorili biblioteku dokumenata OneDrive for Business .

 2. Na računaru pronađite dokumente koje želite da otpremite u istraživaču datoteka, a zatim prevucite ih na lokaciju u Office 365 prozora dokumenta biblioteke u koju želite da premestite ih.

Napomene: 

 • Umesto korišćenja prevlačenja i otpuštanja, takođe možete da izaberete i otpremite datoteke sa lokalnog računara tako što ćete kliknuti otpremanje na OneDrive for Business za biblioteku dokumenata Office 365 .

 • Više informacija potražite u članku otpremanje datoteka u biblioteci.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×