Migriranje Microsoft 365 Business iz sistema Office 365 Business Premium

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako već imate Office 365 za preduzeća, na primer, Office 365 Business Premium, možete lako Dodavanje licenci u Microsoft 365 Businessi im dodelite neke ili sve korisnike.

Napomena: Ne možete da koristite dugme " Prebacivanje između planova " da biste nadogradili na Microsoft 365 Business još uvek.

Dodavanje licenci za Microsoft 365 Business

Imate dva načina da biste dobili Microsoft 365 Business. Ako imate partnera, on ili ona može kupiti Microsoft 365 Business za vas iz Microsoft centar za partnere. Vaš partner može pomoći i prelazak na Microsoft 365 Business.

Ako upravljate sopstvenim pretplatu, možete da obratite prodaje za kupovinu Microsoft 365 Business licence.

Pogledajte članak Dodavanje partnera za pretplatu da biste saznali kako možete da počnete da radite sa partnerom.

Ako su imali vezu da biste kupili vaše dozvole, će provesti kroz čarobnjak kao jedan ispod. Odaberite stavku da, dodajte ga na moj nalog. Takođe možete odabrati broj licenci i način plaćanja.

U programu Microsoft 365 Business direktno kupite veze, odaberite stavku da biste dodali u trenutni nalog ili se prijavite za novi nalog.

Dodelite Microsoft 365 licence

 1. Nakon što ste kupili nove licence, a ovo je prvi put da ste uradili, Podešavanje natpis za Microsoft 365 Business će prikazati preko centra administracije.

  Napomena: Podešavanje natpisu je mogućnosti za poslovanje za dodavanje novih korisnika, novi domen i migriranje e-pošte za nove korisnike. Ako ne planirate da biste uradili nešto, trebalo bi da i dalje da prođete kroz čarobnjak i odaberite podrazumevanih opcija da biste sprečili matičnoj stranici administracije.

  Odaberite stavku pokrenite instalacioni na Microsoft 365 Business je spreman da biste podesili reklamni natpis.

  Odaberite stavku pokrenite instalacioni program.

 2. Na stranici Prilagođavanje se prijavite i e-pošte , možete da dodate domen tako što ćete odabrati Povezivanje već posedujete domen , ako želite da koristite ovu mogućnost za poslovanje za dodavanje drugog domena usluzi pretplate.

  Ako ste već podesili domen, drugog polja koja označava da se će Nastavi pomoću <your domain name> e-poštom i prijavljivanja. Ako to već niste podesili domen sa koju pretplatu, on će se prikazivati Nastavi pomoću <your company name.onmicrosoft.com> e-poštom i prijavljivanja.

  Odaberite stavku Dalje.

  Na stranici prilagođavanje se prijavite i e-pošte, odaberite stavku Dodavanje domena ili koristite ono koje su koristile.
 3. Na stranici Dodavanje novih korisnika , možete da dodate novi korisnici, ako imate nove zaposlene koji želite da dodelite Microsoft 365 Business licence.

  Ako nemate nove zaposlenima da dodate i želite da dodelite dozvole za postojeće korisnike, kliknite na dugme sledeće.

 4. Na stranici za Migriranje e-poruke možete da migrirate e-pošte za neki od novih korisnika koji ste dodali u koraku 3. Takođe možete da preskočite ovaj korak. Kliknite na dugme sledeće.

 5. Na poslednjoj stranici, odaberite Idite u centar administracijei nastavite sa instalacijom tamo.

 6. U centru administracije, izaberite stavke Korisnici > aktivni korisnici.

 7. Izaberite korisnika kome želite da dodelite Microsoft 365 Business licencu za, a zatim odaberite stavku Uredi pored Licence proizvoda.

  Na kartici korisnika odaberite stavku Uredi pored licence proizvoda.
 8. U licence proizvoda slajdova Microsoft 365 Business da biste na > Sačuvaj, a zatim Zatvaranje.

Nakon što ste kupili Početna licence za Microsoft 365 Business, možete odmah da dodate više u naplata > kupovina usluga. Na stranici kupovina usluga možete da kliknite na tri tačke na Microsoft 365 vizitkartu i odaberite stavku promeni količinu licence da biste kupili više.

Zaštita korisnika uređaja i datoteka

Nakon što ste dodelili licence za Microsoft 365 Business, možete da započnete zaštite korisnika uređaji i datoteke.

 1. U centru administracije, na levoj traci za navigaciju, idite do stavke Uređaji > smernice.

 2. Na stranici smernice uređaja , odaberite stavku Dodaj.

 3. U oknu Dodavanje smernica imenujte smernice, a zatim izaberite smernice za tip sa padajuće liste.

  Možete da podesite smernice aplikacija za zaštitu datoteka na Android i iPhone uređajima, kao i Windows 10, a možete da podesite uređaj Konfigurisanje smernica za kompanije uređajima Windows 10. Potražite sledeće detalje:

  U oknu za smernice za dodavanje unesite njegovo ime i odaberite tip smernica iz padajućeg menija.
 4. Kada podesite smernice, vi i Vaši zaposleni možete podesiti uređajima:

 5. Da biste automatski instalirali Office klijentske aplikacije, pogledajte članak priprema za primenu klijenta Office tako što ćete Microsoft 365 Business i Automatsko instaliranje ili deinstaliranje sistema Office na uređajima Windows 10.

Takođe pogledajte

Prvi koraci u usluzi Microsoft 365 Business

Upravljanje uslugom Microsoft 365 Business

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×