Migracija iz usluge Office 365 ProPlus u Office 365 Personal za Mac

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sledeći koraci vam pokazuju kako da migrirate datoteke, e-poruke, kontakte i stavke kalendara iz škola koje Office 365 ProPlus naloga u novi nalog Office 365 Personal za Mac.

Preduslove i procedure za migraciju

Ove korake, potrebno je da imate na sledeći način:

 • Office 365 ProPlus nalog

 • Office 365 Personal nalog

 • Mac uređaja koji ima dovoljno prostora za skladištenje da držite sve datoteke, e-poruke, kontakte i stavke kalendara koje premeštate.

Pre nego što počnete proces migracije, zaustavite postojeće klijenta za sinhronizaciju OneDrive for Business i da ga deinstalirate. Ovi koraci su podskup OneDrive rešavanje problema sa sinhronizacijom

Korisnici prvo treba da potvrde da postojeći OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju aktivno ne sinhronizuje datoteke. Ako ih sinhronizuje, preporučujemo da korisnici sačekaju da se sinhronizacija tih promena završi pre nego što bilo šta urade, kako bi te promene stigle da se prenesu u oblak.

Korisnici bi trebalo da uradite sledeće da biste zaustavili sinhronizaciju OneDrive lokacije i pripremite se da biste podesili novi klijent za sinhronizaciju:

 1. Potvrdite da su aktivna otpremanja ili uređivanja datoteka završena i da se sva ona vide na veb lokaciji.

 2. Kliknite na ikonu OneDrive na traci sa menijima.

 3. Izaberite stavku Odustani OneDrive.

Napomena: Osim što ćete pomoću poslednjeg koraka sačuvati lokalne datoteke, on vam omogućava i da onesposobite veze do dokumenata iz ove fascikle na listama „Nedavno“ u Office aplikacijama. Ako to ne uradite, može se desiti da korisnici zaborave da su prekinuli sinhronizaciju te fascikle i da ažuriraju ove datoteke očekujući da se one sinhronizuju.

Zadržite i jednostavno preimenujte lokalnoj fascikli prethodno kreirali tako što ćete postojeće OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju.

 1. Deinstaliranje aplikacije će ukloniti postavke aplikacije. Za aplikacije preuzetih sa Mac App Store: U Launchpad, držite ikonu aplikacije za sve dok sve ikone početi da daj ovamo, zatim kliknite na dugme Izbriši u aplikaciju.

 2. Otvorite Tražilac i preimenujte lokalnoj fascikli ranije koristili tako što ćete na postojeću OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (na primer, OneDrive - Contoso.old).

U ovom delu migraciju možete da izvezete informacija e-pošte u datoteku na uređaju. Uverite se da imate dovoljno prostora na uređaju da držite e-poruke, kontakte i stavke kalendara u poštanskom sandučetu.

 1. Otvorite poštansko sanduče škola Office 365 ProPlus u Outlook i izvoz e-poštu, kontakte i kalendar tako što ćete pratiti korake u Izvoz e-poruke, kontakte i druge stavke iz programa Outlook 2016 za Mac .

Kada završite migraciju i koristite poštansko sanduče Office 365 Personal , poštansko sanduče škola će i dalje moći da primate poštu. Da biste se uverili da se sve e-pošte poslate sa poštanskim sandučetom školu posle migracije, potrebno je da kreirate pravilo za prosleđivanje. Slanje svih e-pošte u nove Office 365 Personal poštansko sanduče će i zatim je izbrišite sa poštanskim sandučetom školu prosleđivanje pravila.

Konfigurisanje pravila ovako:

 • Da biste poslali

 • Za ili Cc Me

 • Prosledi na <Office 365 Personal e-adresa >

 • Izbriši

 1. U Outlook u meniju Alatke izaberite stavku pravila...

 2. U levom oknu, u okviru Server pravila kliknite na ime Outlook profil.

 3. Kliknite na znak plus da biste kreirali novu prilagođenu pravilo.

 4. Imenujte pravila, na primer prosleđivanje poruke iz ProPlus za ličnu

 5. U kada stigne nova poruka koja ispunjava ove uslove: izaberite stavku poslato da i za ili Cc Me

 6. U postupite na sledeći način: izaberite stavku Prosledi na i tip u Office 365 Personal e-adrese. Zatim izaberite znak plus da biste dodali drugi uslov. Izaberite stavku Izbriši.

 7. Kliknite na dugme u redu i zatvorite prozor.

 8. Kada budete upitani da sačuvate promene, kliknite na dugme Sačuvaj .

Najlakši način da biste omogućili da ljudi Pošalji šaljete e-poštu koja je na novu e-adresu jeste da koristite poruke o odsutnosti iz kancelarije . Uverite se da biste izabrali ove opcije:

 1. U Outlook u meniju Alatke izaberite stavku Odsutan iz kancelarije...

 2. Izaberite stavku šalji automatske odgovore za nalog i tip u poruku

 3. Izaberite i Pošalji odgovore pošiljaocima izvan moje organizacije i tip u poruku.

 4. Izaberite stavku Pošalji svim spoljnim pošiljaocima

 5. Kliknite na dugme U redu.

 6. Izađite iz Outlook.

Sada kada imate vaša e-poštu, kontakte i stavke kalendara u datoteci .olm Outlook i fasciklu za rezervne kopije škola OneDrive for Business fascikli, možete da pripremite računar za nove Office 365 Personal aplikacija i usluga.

 1. Uklonite sveOffice 365 ProPlus aplikacije sa računara tako što ćete slediti korake u odeljku Deinstaliranje sistema Office 2016 za Mac

 2. Ponovno pokrenite računar.

Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive zamenjujeOneDrive i OneDrive for Business klijenata i omogućava Dodavanje ličnog naloga i business nalog. U ovom koraku će da instalirate Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive i povežite ga sa Office 365 Personal nalogom. Ako su deljene fascikle u vaše škole Office 365 ProPlusOneDrive i postoji mogućnost da nisu ažurirane neka osoba nakon što ste sinhronizovani i preimenovano u školi Office 365 ProPlusOneDrive fascikli u korak 2: čišćenje lokalnoj fascikli iz postojeće OneDrive_for_Business klijenta i deinstalirajte OneDrive_for_Business, možete da se povežete sa oba naloga i sinhronizovanje trenutne verzije datoteke.

 1. Instaliranje nove OneDrive za Business sledeće generacije klijenta za sinhronizaciju na Mac računaru tako što ćete pratiti instalaciju korake u Prvi koraci uz OneDrive for Business sledeće generacije klijenta za sinhronizaciju u operativnom sistemu Mac OS X kroz metod 1: ako imate nema naloga prijavljeni u OneDrive. Prijavljivanje pomoću nove Office 365 Personal naloga.

 2. U Nalazač kopirajte i nalepite sadržaj školu Office 365 ProPlus fascikle u vaš struktura fascikliOneDriveOffice 365 Personal.

Morate da ponovo instalirate Microsoft Office aplikacije koje se dobijaju uz pretplatu na Office 365 Personal .

 1. Instaliranje Office 2016 na Mac računaru tako što ćete pratiti korake u: Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Poslednji korak u migraciju iz vaše škole, pod uslovom da Office 365 ProPlus nalog za svoj Office 365 Personal je da konfigurišete to Outlook 2016 profil, a zatim da uvezete e-poštu, kontakte i stavke kalendara iz .pst datoteke koji je kreiran u korak 3: Izvoz poštansko sanduče škola

 1. Brisanje Office 365 ProPlus profila e-pošte tako što ćete pratiti korake u: Upravljanje profilima u programu Outlook 2016 za Mac

 2. Kreiranje profila Office 365 Personal tako što ćete pratiti korake u: Upravljanje profilima u programu Outlook 2016 za Mac

 3. Uvoz Office 365 ProPlus e-poštu, kontakte i stavke kalendara iz na .olm datoteke koji je kreiran u korak 3: Izvoz poštansko sanduče škola tako što ćete pratiti korake u: Uvoz .olm datoteke iz programa Outlook za Mac

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×