Microsoft Forms i proaktivna phishing prevencija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Phishing napadi pokušavaju da ukradu osetljive informacije putem e-pošte, Veb lokacija, tekstualnih poruka ili drugih oblika elektronske komunikacije koja često deluju kao zvanične komunikacije od legitimnih preduzeća ili pojedinaca. Informacije koje oni pokušavaju da ukradu mogu da budu lozinke ili drugi akreditivi.

U programu mz0z_omogućavamo automatske redigovanja u programu produžavanje zlonamernog prikupljanja lozinki u obrascima i anketama.

Ako sumnjate na obrazac ili anketu koji ste primili, pokušava da prikupi lozinke ili druge osetljive informacije u programu _ z0z_, da biste ga prijavili kako biste sprečili da vaše privatne informacije budu ugrožene. Ispod dugmeta Prosledi na dnu osumnjiиenog obrasca izaberite stavku zloupotreba izveštaja.

Povezivanje sa zlostavljanjem izveštaja, kao što je sumnja na phishing u Microsoft obrascima

Možete da budete marljiv da se zaštitite od phishing tako što nikada ne pružite lične informacije, kao što su lozinke, u bilo kom obrascu ili anketi. Možete i da prijavite prevaru na mreži.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Zaštita od phishing prevara i drugih oblika prevare na mreži

Bezbednosni centar Microsoft Security _Ampve

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×