Microsoft Forms i korisnički nalozi

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Uz Microsoft Forms možete da pravite ankete, testove i upitnike i lako vidite kako se popunjavaju informacijama. Kada napravite test ili obrazac, možete da pozovete druge osobe da odgovore na njega pomoću bilo kog veb pregledača, čak i na mobilnim uređajima. Kada se rezultati proslede, možete da koristite ugrađenu analitiku za procenu odgovora. Podaci obrasca, kao što su rezultati testa, mogu lako da se izvoze u Excel radi dodatne analize ili ocenjivanja.

Ovo su neke najčešća pitanja o Microsoft Forms za administratore:

Isključivanje ili Uključivanje Microsoft Forms

Office 365 IT administratorima da isključite Microsoft Forms u Office 365 centru administracije, u okviru kartice Upravljanje korisnicima . Pogledajte članak Podešavanje usluge Microsoft obrasce i isključite ili uključite Microsoft obrasce za više detalja.

Da li postoji ograničenje broja korisnika i količinu podataka koji su uskladišteni za korisničke naloge, čak i ako ih ostavite moje organizacije?

Trenutno ne postoji nijedna ograničenje za broj korisnika za koju se podaci zadržavaju, dokle god obezbeđujete njihove naloga u ugovoru o korišćenju usluga na mreži vaše organizacije. Postoji i ograničenja za količinu podataka koji su uskladišteni za korisničke naloge.

Prvobitni vlasnik obrasca više nije sa moje organizacije i/ili njihove licence Microsoft Forms uklonjena. Šta se dešava sa podacima koji je povezan sa obrascem oni kreirali?

Svi podaci nalog će biti izbrisana 30 dana nakon što je korisnički nalog je izbrisana iz vašeg zakupca (Azure AD).

Mesto skladištenja podataka za Microsoft Forms

Microsoft Forms podaci su uskladišteni na serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, izuzev podataka radi na osnovu Evropske zakupcima. Podaci za na osnovu Evropske zakupcima se skladišti na serverima u Evropi.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Zadaci administracije za Microsoft obrasce

Najčešća pitanja o Microsoft obrasce

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×