Microsoft Forms i Excel radne sveske

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pokušajte Microsoft Forms da napravite upitnik, test ili anketu.

Microsoft Forms, možete lako prikazati sve odgovor podatke za obrazac ili test u Microsoft Excel. Excel radne sveske sa podacima odgovor će biti preuzeta na radnoj površini ili uskladišteni u OneDrive, u zavisnosti od početnu tačku obrazac ili test.

Gde je moja Excel radne sveske skladište?

Zavisi. Koliko je početnu tačku kada ste kreirali obrazac?

Ako ste kreirali obrazac sa obrascima na vebu, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici odgovore ), na van mreže, samostalne radne sveske će biti preuzeta na Excel radne površine. Možete da sačuvate ovu radnu svesku na bilo koju lokaciju. Svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel, biće vam novu radnu svesku koja sadrži najnovije podatke.

Napomena: Sve promene – kao što su beleške, formula i funkcija - napravljene u radnoj svesci ostaju samo u toj radnoj svesci.

Ako ste kreirali obrazac u programu OneDrive for Business, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici odgovore ), Excel Online će se otvoriti sa radnom sveskom automatski se čuvaju u usluzi OneDrive for Business. Odgovor podataka – kao što su beleške, formula i funkcija - sinhronizuje sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke za svaki put kada kliknite na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Ako ste kreirali obrazac u programu Excel Online, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici odgovore ), Excel Online će se otvoriti sa radnom sveskom automatski se čuvaju u usluzi OneDrive for Business. Odgovor podataka – kao što su beleške, formula i funkcija - sinhronizuje sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke za svaki put kada kliknite na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Kreiranje obrasca pomoću Microsoft obrazaca

Kreiranje test pomoću Microsoft obrazaca

Proverite rezultate obrasca

Proverite rezultate test

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×