Menjanje vrednosti u 2-D grafikonu prevlačenjem označivača podataka

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada vrednost označivač podatka promenite prevlačenjem, Microsoft Graph će promeniti i osnovnu vrednost na listu sa podacima.

  1. Izaberite grupa podataka koja sadrži označivač podataka koji želite da promenite, a zatim izaberite označivač podataka.

  2. Prevucite označivač podataka ako je u obliku mehurića, 2-D linije ili je xy označivač podataka.

    Prevucite regulator selekcije koji se nalazi na centru vrha ako je se radi o 2-D trakastom ili 2-D stubičastom označivaču podataka.

    Prevucite najveći regulator selekcije na spoljnoj ivici označivača podataka ako se radi o 2-D kružnom ili prstenastom označivaču podataka.

Napomena: Vrednosti u 3-D grafikonu ne možete promeniti prevlačenjem označivača podataka.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×