Menjanje postavki feeda za vesti

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Početak juna 2018, mogućnost razmene sadržaja diskusionih grupa neće biti dostupni za novi Office 365 zakupaca. U tom trenutku preduzeća feed će takođe biti postavljeno na samo za čitanje za postojeće zakupcima. Za novosti rešenja preporučujemo da koristite tima vesti, komunikacije lokacijei/ili Yammer.

SharePoint feeda za vesti je gde možete da vidite vaše kolege rade tokom radnog dana i delite ideje i zapažanja čim se pojave na vas. Možete da promenite koje delite sa postavke feeda za vesti.

U zavisnosti od postavki feeda za vesti feed može da pošalje e-porukama vam koja vas obaveštava o događajima, kao što su kada vam neko pominjanja u poruku, i možda vidi vaše aktivnosti, na primer kada ste počeli pratite nekoga. Možete da kontrolišete obaveštenja e-pošte i koja je od vaše aktivnosti koje želite da delite sa drugima.

Napomena:  Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Na stranici Postavke feeda za vesti profil vam omogućava da izaberete aktivnosti koje želite da budete obavešteni o putem e-pošte (na primer, kada neko je počeo da vas prati), utvrdite da li drugi moći da vide listu osoba koje pratite ili liste pratioci, a zatim izaberite aktivnosti koje želite da delite sa drugima.

Ažuriranje postavki razmene sadržaja diskusionih grupa

  1. Kliknite na ime ili sliku na vrhu SharePoint ili Office 365 lokacije u vašoj organizaciji, a zatim kliknite na dugme o meni.
    Ime profila

  2. Izaberite stavku Uredi profil ili Uređivanje profila da biste prikazali stranicu "Uređivanje detalja".

  3. Kliknite na tri tačke (...), a zatim izaberite stavku Postavke feeda za vesti.
    Kartica „Tri tačke“

  4. Uredite informacije praćene #Tags, Obaveštenja e-pošte, osobe koje pratimi aktivnosti koje želim da delim u feedu za vesti po potrebi.

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj sve i zatvori.

Oznake koje pratite odražavaju temama koje vas zanimaju. Praćenih oznaka se pojavljuju na listi #tags praćene na stranici postavke feeda za vesti. Kada pratite oznaku, stavke automatski dodaje se na listi. Da biste dodali stavku direktno na listu praćene #tags, otkucajte # praćeno teme. Na primer, možete da otkucate #sharepoint da počnete da pratite #sharepoint i pogledajte objavljene poruke feeda za vesti koje ukazuju na SharePoint. Da biste uklonili stavku sa liste, izbrišite ga iz okvira za tekst ili Zaustavi praćenje oznake.

Možete biti obavešteni putem e-pošte kada društvene događaje koje utiču na koju se. Možete da dobijete obaveštenje e-pošte od ovih događaja kada neko započne praćenje vi ili kada neko spominje u razgovoru feeda za vesti, na primer. Da biste promenili događaje biste bili obavešteni o putem e-pošte, možete da kliknite na dugme o meni na vrhu stranice i uredite postavke profila.

Možete da obavestite druge osobe koga pratite i dozvolite im da vide ko prati vas. Druge osobe vide te informacije kada posete vaš profil i izaberu karticu „Osobe“.

Lista osoba koje pratite i koje prate vas za kolegu

Na stranici „Postavke feeda za vesti“ potvrdite izbor u polju Dozvolite drugima da vide koga pratite i ko prati vas kada gledaju vaš profil.

Slično tome, postavke privatnosti feeda za vesti određuju aktivnosti i događaje o kojima će se izveštavati u feedovima drugih osoba.

Novosti feeda za vesti od osoba koje pratite

Sledeća tabela opisuje postavke privatnosti feeda za vesti.

Postavka za deljenje ili skrivanje

Opis

Praćenje osobe

Počeli ste da pratite nekoga.

Praćenje dokumenta ili lokacije

Počeli ste da pratite dokument ili lokaciju.

Praćenje oznake

Počeli ste da pratite oznaku.

Označavanje stavke

Označili ste dokument ili lokaciju.

Proslava rođendana

Slavite svoj rođendan.

Promena radnog mesta

Promenili ste radno mesto.

Ažuriranje „Pitaj me o“ tema

Vaš sadržaj „Pitaj me o“ je ažuriran.

Objavljivanje na tabli sa beleškama

Objavili ste belešku o dokumentu pomoću alatke „Oznake i beleške“ na stranici „O meni“.

Označavanje sviđanja ili ocenjivanje nečega

Označili ste da vam se sviđa stavka na SharePoint lokaciji ili ste je ocenili.

Nova poruka na blogu

Objavili ste nešto na ličnom blogu.

Učestvovanje u zajednicama

Pridružili ste se zajednici ili ste dali doprinos u njoj. Na primer, objavili ste novu temu ili ste prešli na viši nivo u rangovima zajednice, odnosno neki od vaših odgovora je odabran kao najbolji odgovor u diskusiji zajednice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×