Menjanje lozinke Outlook datoteke sa podacima (.pst)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Iako ne možete da postavite lozinku za ceo program Outlook, možete da postavite lozinku za Outlook datoteke sa podacima (.pst). Svaki put kada otvorite Outlook datoteku sa podacima (.pst), potreban je ovu lozinku.

Svaki nalog e-pošte koristi Outlook datoteke sa podacima (.pst) za skladištenje e-poštu, kalendar, kontakte i informacije o zadatku. Mnoge tipove naloga e-pošte, uključujući Office 365, Exchange naloge, Outlook.com naloga i mnogo POP i IMAP nalozima umesto toga koristite vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost). Ne možete da postavite lozinku na vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost).

Napomena: će korake u ovoj datoteci nije vam pomoći da poništite lozinku kod dobavljača usluga e-pošte. Ako ste zaboravili lozinku naloga e-pošte, na primer, Outlook.com lozinku, moraćete da se obratite dobavljaču e-pošte za pomoć. Više informacija o promeni lozinku e-pošte u programu Outlook potražite u članku promeni ili ažurirajte lozinku svog e-pošte.

Oprezni: Ako ste postavili lozinku Outlook datoteke sa podacima (.pst) i zaboravite lozinku, postoji način da biste preuzeli lozinku.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite stavku Postavke naloga, a zatim Postavke naloga.

  Komanda „Postavke naloga“ u prikazu „Backstage“
  Za Outlook 2007, u meniju datoteka izaberite stavku Upravljanje datotekama sa podacima.

 3. Na kartici Datoteke sa podacima izaberite Outlook datoteku sa podacima (.pst) čiju lozinku želite da promenite, a zatim kliknite na dugme Postavke.

 4. Kliknite na dugme Promeni lozinku. Nećete videti ovu opciju ako ste izabrali datoteku vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost). Oznaku tipa datoteke je naveden u koloni "lokacija" na kartici datoteke sa podacima. Postoji način da biste postavili lozinku vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost).

  Napomena: Dugme " Promeni lozinku " se ne prikazuje ako koristite datoteke vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost). Više naloga e-pošte, uključujući Exchange, Office 365 i Outlook.com naloga koristite vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost).

 5. U dijalogu Promena lozinke otkucajte postojeću lozinku u polje stara lozinka . Ako nema postojeću lozinku, ostavite ovo polje prazno.

 6. U polja Nova lozinka i Verifikujte lozinku otkucajte novu lozinku. Lozinka može imati do 15 znakova i razlikuje mala i velika slova.

 7. Kliknite na dugme U redu da biste postavili lozinku.

  Važno:  Ako zaboravite lozinku, Microsoft je ne može vratiti. Ne postoji opcija vraćanja lozinke.

Napomena o bezbednosti: Za bolji način ograničavanja pristupa podacima, koristite Windows korisnički nalog zaštićen lozinkom za svaku osobu koja koristi računar. Više informacija potražite u Windows pomoći i podršci .

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×