Međunarodni pregled Microsoft Office

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office je dostupna na više od 107 jezika širom sveta i preko sledeće krajnje tačke: Veb, Android, Mac i iOS, Windows i Windows Phone.

Nismo lokalizovati Microsoft Office u velikom broju jezika i krajnje tačke da biste poravnali sa Microsoft zadatak i strategije.

Microsoft smatra u važnost naših klijenata primarni jezik kako biste izraze i delite ideje. Program za prošireni lokalizaciju podržava UNESKO jezik očuvanje trudu.

Na visokom nivou Microsoft Office lokalizovana u:

Veb usluge

Hiljade predložaka, Word Online, Excel Online, PowerPoint Online i mnogo više Microsoft Veb usluge su dostupne na lokaciji office.com u maksimalno 107 jezike. Pogledaj!

Windows

Office Core aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i provera alatke za Windows su dostupne na više od 91 jezika. Mobilni/Companion aplikacije za Windows 10 su dostupne na preko 65 jezika.

Apple

Office aplikacije su dostupne za MAC OS i iOS platforme. Oba su dostupne u 35 jezika.

Android

Word, Excel, PowerPoint i OneNote su dostupne (ili će uskoro biti dostupan) na 60 jezika.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×