Maksimizovanje brzine otpremanja i preuzimanja

Maksimizovanje brzine otpremanja i preuzimanja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Vreme potrebno za otpremanje ili preuzimanje velike količine podataka iz OneDrive zavisi od toga na brzinu Internet veze, koliko ste geografski naše servere koliko dobavljača Internet usluga vam omogućava da otpremite za dan, brzine računara , a drugi faktori. Evo nekih saveta za uvećavanje brzinu prenosa:

  • Koristite žičnu vezu umesto bežične.

  • Izbegavajte pokretanje drugih aplikacija na računaru dok otpremate ili preuzimate veliku količinu podataka.

  • Izbegavajte korišćenje internet veze za druge aktivnosti dok prenosite veliku količinu podataka. Može biti korisno da otpremate ili preuzimate podatke tokom noći, kad drugi korisnici u vašoj oblasti manje koriste vezu.

  • Pre nego što počnete prenos velike količine podataka, proverite da računar nije podešen tako da se uspava. Ako se uspava, otpremanje i preuzimanje se zaustavljaju.

Da biste testirali brzinu veze, pretražite veb za „test propusnog opsega“. Kad znate kolika je brzina veze, pretražite veb za „kalkulator vremena otpremanja“ ili „kalkulator vremena preuzimanja“ da biste saznali koliko možete očekivati da će trajati otpremanje ili preuzimanje određene količine podataka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Posetite OneDrive centar pomoći.

Potražite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×