Lični kalendar svog osoblja sa programom Microsoft Bookings

Kada član osoblja kreira zakazanu obavezu u Office 365 kalendaru za kalendar, on će blokirati svoju dostupnost u okviru rezervacije. I kada korisnik napravi rezervacije pomoću aplikacije Bookings online, ta rezervacija se pojavljuje na svom kalendaru rada. Rezervacije ne prikazuju lične informacije u kalendaru rezervacije. To će prikazati samo da vreme nije dostupno za zakazane obaveze.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključeno za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije je takođe dostupno kupcima koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali je podrazumevano isključeno. Da biste ga uključili, pogledajte članak pristup sistemu Office 365 Business Apps aplikacije za preduzeća.

Sinhronizovanje radnih kalendara na Rezervacije

Da biste sinhronizovali lični Office 365 kalendar poslovnog kalendara sa Bukingsima, moraćete da ga uključite za svakog člana osoblja sa stranice osoblja u okviru rezervacije. Takođe morate da budete administrator kalendara za podešavanje ove promene.

Napomena: Kalendare možete da sinhronizujete samo za korisnike koji imaju Office 365 poslovni nalog u okviru Office 365 organizacije. Ne možete da koristite spoljni kalendar, na primer Outlook.com.

  1. Iz Office 365 pokretanja aplikacija izaberite stavku rezervacije.

  2. Idite na stranicu sa osobljem .

  3. Izaberite člana osoblja čiji kalendar želite da sinhronizujete sa uslugom rezervacije.

  4. U odeljku Raspoloživost izaberite stavke događaji na ličnom kalendaru utiču na dostupnost, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

    Okno sa poljima za potvrdu u okviru opcija "Raspoloživost"

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Kreiranje liste osoblja

Postavljanje radnih časova za zaposlene

Zakazivanje zatvaranja biznisa, slobodne dane i vremena odmora

Pozdravite Microsoft Bukings

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×