Kreiranje vođica za jednu stranicu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da kreirate vođice na bilo kojoj stranici u publikaciji. Vođice koji su kreirani na stranice publikacije su samo vidljive na toj stranici. Vođice koji su kreirani na master stranice su vidljiva na svaku stranicu na koju je primenjena master stranica.

  1. Uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste kreirali horizontalnu vođicu, postavite pokazivač miša iznad horizontalnog lenjira dok se pokazivač promeni u Horizontalna strelica sa dve glave .

    • Da biste kreirali vertikalnu vođicu, postavite pokazivač miša iznad vertikalnog lenjira dok se pokazivač promeni u Vertikalni razdelni pokazivač (dvosmerna strelica) .

  2. Prevucite pokazivač dok se ne Vodič za novo željeno mesto.

U programu Publisher 2010 i novijim verzijama, brecaju ponašanje u prethodnim verzijama programa Publisher je zamenjena novi mehanizam: dok prevlačite objekta prema drugom objektu ivice ili sredini ili ka njemu vodič, prevlačite objekat će utisak postaje lepljive kada On poravnava i otpustite dok se pored poravnavanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×