Kreiranje Veb stranicu izveštaja u dizajneru kontrolne table

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite Dizajner PerformancePoint kontrolne table da kreirate kontrolne table koje sadrže različite tipove izveštaja, uključujući Veb stranicu izveštaja. Veb stranica izveštaja je potpuno funkcionalan unutrašnji ili spoljni Veb lokacija koje možete da prikažete u Veb segmentu za SharePoint pored druge elemente za kontrolne table.

Primer: Dodavanje izveštaja Veb stranice kontrolne table

Pretpostavimo da kreirate kontrolne table za prodavcima finansije organizacije. Kontrolne table sadrži različite interni izveštaje koji prikazuju prodaje i predviđanje podataka za organizaciju. Pretpostavimo da dodatno tim za prodaju mora da ostane toku trenutne događaje, kao što su najnovije vesti ili promene na tržištu. Ovaj tip informacija je obično dostupni u spoljnim Veb lokacije, a ne u unutrašnja izveštaja. Želite da sve informacije koje prodaje tim mora da bude dostupna u jednom kontrolne table.

Rešenje je da biste kreirali izveštaj Veb stranicu koja prikazuje spoljnoj Veb lokaciji. Veb lokacija sadrži najnovije vesti i informacije o ispravke berzu. Dodavanje Veb stranicu izveštaja na kontrolnu tablu. Prodaje tima možete da prikažete sve informacije koje su im potrebne na jednoj lokaciji.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Kreiranje Veb stranicu izveštaja

Promena sadržaja u Veb stranicu izveštaja

Kreiranje Veb stranicu izveštaja

 1. U Dizajner kontrolne table, izaberite karticu Kreiranje , a zatim izaberite stavku Veb stranice. Otvara se čarobnjak za Kreiranje Veb stranicu izveštaja .

 2. U polju ime otkucajte ime za izveštaj. Da biste odredili gde želite da uskladištite izveštaja u PerformancePoint server za nadgledanje, izaberite stavku Izaberi fasciklu za prikaz i zatim izaberite ili kreirajte fasciklu. Kliknite na dugme dalje.

 3. Na stranici potvrda Pregledajte informacije u oknu sa detaljima , a zatim kliknite na dugme Zatvori.

 4. U centralnom oknu radnog prostora, izaberite karticu uređivača . U polju URL adresa otkucajte adresu Veb lokacije koja počinje sa http:// ili https://.

  Napomena: Kada koristite Veb stranicu izveštaja da biste prikazali unutrašnje Veb lokacije koja koristi određene dozvole za prikazivanje, proverite da li kontrolne table korisnici imaju pristup toj stranici. U suprotnom, videće poruku o grešci kada pokušaju da koristite Veb stranicu izveštaja.

 5. Na kartici Početak , a zatim izaberite stavku Objavi stavke da biste sačuvali izveštaj Server za nadgledanje. Možete da pregledate sadržaj Veb stranicu izveštaja u oknu Veb stranica u radnom prostoru. Više informacija potražite u članku Pregled kontrolne table.

Vrh stranice

Promena sadržaja u Veb stranicu izveštaja

Napomena: Ova procedura pretpostavlja da ste već kreirali Veb stranicu izveštaja.

 1. U Dizajner kontrolne table, na kartici Početak , a zatim kliknite na dugme Osveži.

 2. U pregledaču radnog prostora, kliknite dvaput na Veb stranicu izveštaj koji želite da uredite. Otvara se radni prostor za izveštaj.

 3. U centralnom oknu radnog prostora, izaberite karticu uređivača . U polju URL adresa otkucajte adresu za druge veb lokacije koja počinje sa http:// ili https://.

  Napomena: Kada koristite Veb stranicu izveštaja da biste prikazali unutrašnje Veb lokacije koja koristi određene dozvole za prikazivanje, proverite da li kontrolne table korisnici imaju pristup toj stranici. U suprotnom, videće poruku o grešci kada pokušaju da koristite Veb stranicu izveštaja.

 4. Na kartici Početak , a zatim izaberite stavku Objavi stavke da biste sačuvali izveštaj Server za nadgledanje. Možete da pregledate sadržaj Veb stranicu izveštaja u oknu Veb stranica u radnom prostoru.

  Napomena: Kada promenite Veb stranicu izveštaja na kontrolnoj tabli koje ima primenjene na Windows SharePoint Services, uverite se da ste ponovo primenite na kontrolnoj tabli. Više informacija potražite u članku Pregled kontrolne table ili Pomoć dizajner PerformancePoint kontrolne table.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×