Kreiranje uvlačenja prvog reda

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uvlačenjem prvog reda se prvi red pasusa uvlači više od ostalih redova u pasusu. Koristite taster Tab da biste kreirali uvlačenje prvog reda u programu Word Online.

  1. Postavite kursor na početak prvog reda u pasusu.

  2. Pritisnite taster Tab.

Kada pritisnete taster Enter na kraju pasusa koji ima uvlačenje prvog reda, Word će automatski oblikovati sledeći pasus na isti način. Da biste uklonili uvlačenje, postavite kursor na početak prvog reda i pritisnite taster Backspace.

Ako želite još precizniju kontrolu nad uvlačenjima, a imate verziju programa Word za računare, koristite komandu Otvori u programu Word.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Promene koje izvršite u programu Word za računare i dalje će biti sačuvane u Word Online. Više informacija potražite u članku Kreiranje prvi red otkucanog teksta u programu Word 2013 ili Prilagođavanje uvlačenja i razmaka u programu Word za Mac. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Word Online radi bez poteškoća sa programom Word i drugim Office programima za računare, a mi ga ažuriramo na osnovu informacija poput onih koje ste vi uneli. Da biste videli objave o najnovijim funkcijama, posetite Office Online blog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×