Kreiranje toka za listu ili biblioteku u sistemu SharePoint Online ili OneDrive for Business

Kreiranje toka za listu ili biblioteku u sistemu SharePoint Online ili OneDrive for Business

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite Microsoft Flow da biste podesili tokovi posla za liste i biblioteke u SharePoint Online i OneDrive for Business. Microsoft Flow vam pomaže da automatizovanje uobičajenih zadataka između SharePoint i druge Office 365 i usluge nezavisnih proizvođača.

Kreiranje toka za listu ili biblioteku

 1. Idite na listu ili biblioteku u SharePoint Online. Protoka dugme će biti dostupna u komandnu traku SharePoint lista i biblioteka i OneDrive for Business na vebu. Za SharePoint Online, opcija za kreiranje tok samo biće dostupna za članove lokacije koje možete da dodate i uređivanje stavki. Opcija je uvek dostupan za OneDrive for Business u pregledaču.

  Napomena: Microsoft Flow da se povežete sa SharePoint Server putem za mrežni prolaz lokalnih podataka. Protoka dugme neće prikazivati u SharePoint Server.

 2. Na vrhu liste ili biblioteke, izaberite stavke protok, a zatim kliknite na dugme Kreiraj u toku.

  Kreiranje tok na listi ili biblioteci
 3. Izaberite predložak za tok sa desne strane table. Prikazane su neke koji se često koriste tokova. Prvi koraci uz uobičajeni scenariji, kao što su slanje prilagođenih e-pošte prilikom dodavanja nove stavke u biblioteku. Koristite ove predloške kao početnu tačku za kreiranje sopstvenih tokova. Ili odaberite prilagođene radnje toka predložaka koje možete pronaći na dnu liste da biste kreirali tok ispočetka. Kada izaberete predložak, dovršite preostale korake na lokaciji Microsoft Flow .

  Izbor predloška toka
 4. Sledite uputstva na lokaciji Microsoft Flow da se povežete sa liste ili biblioteke. Akreditivi će biti verifikovan za svaku uslugu koristi u toku. Za Office 365 usluge kao što su SharePoint i Outlookveze će biti kreiran automatski. Za usluge nezavisnog proizvođača, kliknite na veze da se prijavite u svakoj usluzi.

 5. U dizajneru Microsoft Flow će izvršiti sledeće korake. Prva radnja prikazano, poznat i kao okidač, određuje kako će se pokreće tok. Dodatne radnje se može dodati nakon prvog. Svaku novu radnju će biti zavise od prethodne radnje.

  Jedan tip tok automatski izvršava radnje kada stavke su dodati ili promenjene u listu ili biblioteku. Na primer, što je prikazano ispod predložak toka šalje e-poruku kada stavke se dodaje na listu. Druga vrsta protok može da pokrene samo kada je izabrana stavka. Ovaj drugi tip toka pokretanja pomoću menija protok u komandnu traku u SharePoint. Tip okidača koju ste izabrali određuje ako tok posla pokreće automatski ili ručno, iz komandne trake.

  Dodajte potrebne informacije ili promenite podrazumevane vrednosti za predložak u dizajnu. Na primer, ispod ekrana, izaberite stavku Uređivanje u okviru Slanje e-pošte da biste izmenili podrazumevane vrednosti. Opcije za Slanje e-pošte radnju uključivati promene da biste kako izgleda e-poštu i prikazivanje dodatnih polja iz SharePoint stavke.

  Pratite uputstva na lokaciji Microsoft Flow za povezivanje toka
 6. Konfigurisanje tok, a zatim izaberite stavku Kreiranje protoka.

  Napomena: Da biste saznali više o Microsoft Flow, Prikažite vođeni učenje video zapise.

 7. Kada se kreira tok , kliknite na dugme Završi.

Napomena: Možete da prikažete sve vaše tokova i proverite status na Veb lokaciji Microsoft protok.

Nakon što kreirate tok prikazan iznad, dodavanje e-pošte na listu ili biblioteku će pošaljite e-poštu kao što je prikazano ispod.

Poslao Microsoft Flow kada stavku promenio e-pošte

Da biste saznali kako da uredite u tokSharePoint listi, pogledajte članak Uređivanje toka za listu na SharePoint Online. Da biste saznali kako da izbrišete protok SharePoint listi, pogledajte članak Brisanje u toku sa liste u sistemu SharePoint Online.

Napomena: Microsoft Flow dugme nije dostupno u klasičnom iskustva.

Ako je podrazumevano ponašanje podešen klasični iskustvo zatim nećete videti dugme protoka u komandnu traku liste ili biblioteke. Ako postoji opcija novo iskustvo možete da omogućite je za listu ili biblioteku tako što ćete otići na postavke liste, a zatim izabrati stavku Više opcija za postavke. Više informacija potražite u članku Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični.

Da biste saznali više o SharePoint listama, pogledajte članak Šta je lista u SharePoint Online?. Da biste saznali više o Microsoft Flow, pogledajte članak Prvi koraci uz Microsoft protok.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×