Kreiranje sajta komunikacije u usluzi SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kreiranje SharePoint komunikacije lokacije za deljenje vesti, izveštaji, status i druge informacije u vizuelno formatu. Komunikacije lokacija se odaziva i možete da vidite iz bilo kog mesta na bilo kom uređaju.

Napomene: 

 • Kada kreirate lokaciju komunikacije, grupu Office 365 nije kreiran.

 • Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su podesile opcije ciljanog izdanja u usluzi Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Da li da kreiram komunikacije lokaciji ili lokaciji tima?

Korišćenje komunikacije lokacije za emitovanje informacija za široku publiku. Sa lokacijom za komunikaciju, obično samo mali skup članova doprinos sadržaj koji je opsega koji koriste mnogo veću publiku. Ako želite da sarađujete sa drugim članovima tima ili sa drugim osobama na određeni projekat, na lokaciji tima je bolji izbor. Sa lokacije tima, obično sve ili većina članovi mogu da doprinose sadržaja na lokaciju i informacije koje je ograničen na samo članovi tima ili projekta i određene osobe zainteresovane.

Korake za kreiranje lokacije komunikacije

 1. Prijavite se u Office 365. Pomoć potražite u članku Gde se prijavljuje u Office 365.

 2. U gornjem levom uglu stranice, izaberite ikonu za pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite pločicu SharePoint. Ako ne vidite pločicu SharePoint, izaberite pločicu Sajtovi ili Sve ako pločica SharePoint nije vidljiva.

 3. Na vrhu SharePoint matičnu stranicu, kliknite na dugme + Kreiranje lokacija i izaberite opciju za komunikaciju lokacije .

  Komanda „Kreiraj sajt“

  Odaberite tip sajta u usluzi SharePoint Online

  Napomene: 

  • Ako želite da povežete na novu lokaciju komunikacije sa SharePoint lokacije čvorištaje plan, možete da unapredite proces tako što ćete prvo navigacija lokacije čvorišta i kliknuti na vezu za Kreiranje lokacije u gornjem desnom uglu. Nova lokacija komunikacije će automatski biti povezan sa te lokacije čvorišta.

  • Ako ne vidite vezu + Kreiranje lokacija , samouslužnog kreiranja lokacije može da se onemogući u Office 365. Obratite se osobi administriranje Office 365 u vašoj organizaciji da kreirate na lokaciji tima. Ako ste administrator zakupca, pogledajte članak Upravljanje kreiranja lokacije u sistemu SharePoint Online da omogućite Samouslužno kreiranje lokacija za vašu organizaciju i Upravljanje lokacijama u novu SharePoint centar administracije da biste kreirali lokaciju iz centra administracije SharePoint Online .

 4. Izaberite jednu od sledećih dizajn lokacije:

  • Tema da biste delili informacije kao što su vesti, događaja i drugi sadržaj.

  • Da biste koristili fotografije ili slike da biste pokazali proizvoda, tima ili događaja showcase .

  • Prazan da biste kreirali sopstveni dizajn.

  Kreiranje SharePoint lokacije komunikacije

 5. Imenujte novu lokaciju komunikacije, a u polje opis lokacije, dodajte neki tekst koji omogućava ljudima da znaju namene vaše lokacije.

 6. Ako je vaš administrator to omogućio, odaberite klasifikaciju sajta u odeljku Klasifikacija sajta. Navedene opcije se mogu odnositi na osetljivost informacija ili na životni ciklus informacija na vašem sajtu.

 7. Izaberite jezik za svoj sajt.

  Za SharePoint Server 2019, Vaš sistemski administrator mora da omogućite i instalirate jezičke pakete za ovu opciju da budu dostupne.

  Oprez: Kada izaberete jezik za lokaciju i kreiranje lokacije, ne možete da promenite jezik u neku drugu kasnije.

 8. Kliknite na dugme Završi. Na lokaciju će se kreirati i pojaviće se između lokacija koje pratite. Na lokaciju će ne nasleđuju postavke dozvola ili navigaciju drugih lokacija. Da biste delili lokaciju komunikacije sa drugima, pogledajte članak Deljenje lokacije.

Napomena: Ako ekrana se ne podudaraju sa slikama iznad, to znači da je vaš administrator ima podešavanje klasični lokacije kreiranja iskustvo kreiranja lokacije. Pogledajte koju verziju sistema SharePoint koristim? više detalja.

Sledeći koraci

Pošto ste kreirali lokaciju komunikacije, Saznajte kako možete da prilagodite i iskoristite na najbolji način da:

Pomaže u kreiranju i dodavanje lokacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×