Kreiranje prilagođenog teksta upita

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak sadrži:

Pregled prilagođenog teksta za odziv

Dodavanje čuvara mesta za tekst, a zatim dodajte prilagođenog teksta za odziv

Dodavanje čuvara mesta za tekst da biste tekst prilagođeni odziv u Standardni rasporedi

Pregled prilagođenog teksta za odziv

Ako kreirate predloške za druge da koristite za kreiranje nove prezentacije, možete zameniti tekst u podrazumevani čuvari mesta tako što ćete dodati prilagođenog teksta za odziv. Prilagođenog teksta za odziv možete opisuju ili navedite informacije koje želite da korisnici predloška da biste uneli u čuvare mesta za tekst.

Napomene: Postoji razlika između kako da koristite čuvar mesta za tekst u odnosu na okvir za tekst u prikazu mastera slajda.

 • Kada želite da korisnici predloška da biste uneli određene tipove informacija u čuvare mesta, dodajte čuvar mesta za tekst iz u prikazu mastera slajda. Prilagođeni tekst za odziv u čuvar mesta za tekst nestaje kada korisnik počinje da kucate.

 • Kada želite da sadrži Trajan i koje nije moguće uređivati tekst, Dodajte okvir za tekst u prikazu mastera slajda u predložak.

 • Ako okvir za tekst dodate u normalnom prikazu, tekst će svako moći da uređuje.

U predlošku certifikata koji je prikazan ispod, autor urediti čuvare mesta za tekst koji sadrži tekst koji će zatraži od korisnika da biste uneli određene informacije, kao što su Enter plejera ime, Unesite je trener ime, Enter za datum u ceremonija, i godina.

Čuvari mesta prilagođenog teksta za odziv

Bilo koji fudbalski možete da koristite ovaj certifikat o dostignućima predložak jednostavno tako što ćete prilagoditi u čuvare mesta za tekst. Lepo prilagođene promt teksta je da ga pruža uputstva o tome koje tipove informacija za unos.

Važno: Ako primenite raspored na jedan ili više slajdova u prezentaciji, a zatim vratite i dodate ili promenite prilagođenog teksta za odziv u rasporedu, morate da primenite raspored na slajdove. Za više informacija pogledajte članak Uređivanje i Ponovna primena rasporeda na slajdu.

Vrh stranice

Dodavanje čuvara mesta za tekst, a zatim dodajte prilagođenog teksta za odziv

Savet: Kada kreirate predložak, možda ćete želeti da biste dodali čuvar mesta za tekst koji nije jedan od standardni tekst čuvare mesta u rasporedu. Da biste to uradili, dodajte novi čuvar mesta za tekst, a zatim dodajte prilagođenog teksta za odziv.

 1. U meniju Prikaz , u grupi Master prikazi kliknite na dugme Master slajda.

 2. U levom oknu koje sadrži mastere slajda i rasporede izaberite raspored koji želite da dodate čuvar mesta za tekst i prilagođeni odziv za.

 3. Na kartici Master slajda, u grupi Raspored mastera kliknite na dugme Umetni čuvar mesta, a zatim izaberite stavku Tekst.

  Umetanje čuvara mesta za okvir za tekst

 4. Kliknite na dugme pokazivač miša i prevucite da biste nacrtali čuvar mesta za tekst.

 5. Markirajte podrazumevani tekst u čuvaru mesta, a zatim ga zameniti sopstvenog prilagođenog teksta za odziv.

  Napomena: Ako se neželjeni znak za nabrajanje pojavi pre prilagođenog teksta za odziv, izaberite karticu Početak , u grupi Pasus kliknite na strelicu nadole pored stavke Znakovi za nabrajanjei zatim izaberite stavku Nijedno.

 6. Na kartici Master slajda, u grupi Zatvaranje kliknite na dugme Zatvori prikaz mastera.

Vrh stranice

Dodavanje čuvara mesta za tekst da biste tekst prilagođeni odziv u Standardni rasporedi

Standardne, unapred izgrađenih rasporedi sadrže čuvare mesta sa podrazumevani tekst kao što su Kliknite da biste uredili Master naslova stil ili kliknite na dugme da biste dodali podnaslov stil. Uradite sledeće da biste prilagodili tekst:

 1. U prikazu Mastera slajda , kliknite na dugme podrazumevani čuvar mesta za tekst i zamenili postojeći tekst sopstvenog prilagođenog teksta za odziv.

 2. Da biste se vratili u normalan prikaz da biste videli na novi prilagođenog teksta za odziv, na kartici Master slajda , u grupi Zatvori kliknite na dugme Zatvori prikaz mastera.

  Savet: Kada odete u normalnom prikazu, korisnike vašeg predloška možete kliknite na čuvar mesta i zamenite tekst uputstva svoj sadržaj.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×