Kreiranje prikaza liste koji prikazuje odgovore u hijerarhiji

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da kreirate prikaz liste koji obuhvata predložak obrasca koji je korišćen za kreiranje odgovora na izabranu stavku liste. U prikazu liste stavka odgovora prikazuje se hijerarhijski ispod nadređene stavke. Korisnici prilagođenih alatki mogu da skupe stavke odgovora ispod nadređenih stavki klikom na ikonu znaka minus (-) koja se naziva preklopnik i da zatim razviju skup stavki klikom na ikonu znaka plus (+).

Odgovor na izabrani zapis

Da biste kreirali ovaj tip prikaza, morate da imate barem dva predloška obrazaca, po jedan za temu i stavke odgovora. Pored toga, predlošci obrazaca teme i stavke odgovora moraju da upućuju barem na jedno identično polje. To polje se koristi u prikazu za kreiranje hijerarhije stavki. U gorenavedenom primeru predlošci obrazaca teme i odgovora upućuju na polje za tekst „Rezime“.

 1. Uvezite dva predloška obrazaca i uverite se da svaki od njih sadrži polje za kreiranje hijerarhije.

 2. Kliknite na predložak obrasca koji planirate da koristite kao obrazac odgovora.

 3. Izaberite karticu Svojstva.

 4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Za kreiranje odgovora na izabranu stavku koristi ovaj obrazac.

 5. Opcionalno: na listi Polja potvrdite izbor opcije „Nasledi“ za deljeno polje.

  Ako potvrdite izbor te opcije, nove stavke kreirane sa obrascem odgovora naslediće vrednost polja iz nadređene teme. To je korisno ako kreirate hijerarhiju teme i odgovora koja deli tekst „Tema“.

 6. Kliknite na prikaz u kojem kreirate hijerarhiju odgovora.

 7. Izaberite karticu Filtriranje i uverite se da su izabrani obrasci teme i odgovora.

 8. Izaberite karticu Kolone i potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži preklopnik u ovoj koloni ako se red može proširiti.

 9. Sačuvajte i objavite promene.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×