Kreiranje potpisa bloka sa fotografijom i veze ka Facebook i Twitter

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Blok potpisa u Outlook da budu jednostavni kao ime i broj telefona. Ili možete raste svoju prezentaciju sa fotografiju ili logotip i čak i da dodate neke društvenog umrežavanja ikone usluge kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn i YouTube. Pokazaćemo vam kako. Pre nego što počnete, pronađite sliku ili logotip i društvene ikone koje želite da uključite u blok potpisa. Slika datoteka treba da koristim .bmp, .gif, .jpg ili .png lokala.

 1. Na kartici Početak odaberite stavku Nova e-poruka, a u blok poruke kliknite na dugme Umetni > tabela.

  Umetanje tabele

 2. Prevucite kursor u koordinatnu mrežu tabele da biste izabrali jednog reda i dve kolone koji ćete koristiti za držite informacijama o potpis.

  Umetanje tabele opcija

 3. Kursor postavljen na prvu ćeliju u tabeli, odaberite stavku Umetanje > slike, pronađite fasciklu u kojoj je uskladišten na fotografiju ili logotip Odaberite datoteku i zatim kliknite na dugme Umetni.

  Umetanje slike u ćeliji tabele

 4. Postavite kursor na mesto u drugoj koloni, unesite svoje imei pritisnite taster Enter. Na svaki sledeći red, otkucajte dodatni lične informacije u blok potpisa. Pritisnite taster Enter posle svake stavke.

 5. Ako nameravate da biste dodali ikonu za društvenog umrežavanja, pritisnite taster Enter dvaput nakon dodavanja na poslednji red lične informacije. Izaberite stavke Umetanje > slike, potražite fasciklu u kojoj je uskladišten na ikonu Odaberite datoteku i zatim kliknite na dugme Umetni. Ponovite Ako dodajete više od jedne ikona.

  Prilagođeni potpis blok sa slike i društvenog umrežavanja ikone

  Savet: Ako je potrebno, prevucite da biste promenili veličinu fotografiju ili logotip, a zatim podesite veličinu kolone tako da se uklopi sliku sa promenjenom veličinom.

  Da biste se uverili da slika u levoj koloni ne okruženo dodatni razmak, možete da Izaberite kolonu, izaberite karticu " raspored " i zatim u grupi Veličina ćelije podesite red visinu i širinu reda na vrednost nula.

  Podešavanje visine i širine ćelije tabele

 6. Izaberite tabelu, kliknite desnim tasterom miša, odaberite stavku ivice i senčenje > Nijedno > u redu.

  Napomena: Ako ne vidite ivice i senčenje kada kliknete desnim tasterom miša, na kartici Oblikovanje teksta , u grupi Pasus izaberite ivice Dugme "ivice" u grupi pasus na kartici "Oblikovanje teksta" > Bez ivice.

 7. Izaberite tabelu. Kliknite desnim tasterom miša i odaberite stavku Kopirajna kartici Umetanje , u grupi Uključi izaberite potpis > Potpisi.

  Savet: Na sidro simbol Tabela sidro koji izgleda kao intervala dvosmernu horizontalne i vertikalne strelice u polje se pojavljuje u gornjem levom uglu tabele. Ako zadržite pokazivač iznad to sidro identične sliku – bez polje – se pojavljuje. Kada se to desi, kliknite desnim tasterom miša da biste otvorili u priručnom meniju.

 8. Na kartici Potpis e-pošte , u okviru Izaberite potpis za uređivanje, odaberite stavku novo, a zatim otkucajte ime za potpis

 9. U okviru Uređivanje potpisa, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V da biste nalepili kopirani potpis bloka u okvir za tekst.

  Nalepite prilagođeni potpis blok za tekst potpis e-pošte u potpisi i podloga za pisanje u dijalogu

  Napomena: Ako je kopirana blok potpisa prikazuje koordinatne mreže tabele sa na crnoj pozadini, vratite se korak 6, ali nakon što ste izabrali tabelu i odaberite stavku ivice i senčenje, boja padajuće liste u okviru Boje teme, odaberite stavku na belo polje u polju gornji levi ugao, a zatim odaberite stavku u redu.

 10. U okviru Odaberite podrazumevani potpis uradite sledeće:

  • Sa liste nalog e-pošte , odaberite stavku nalog e-pošte da dodelite potpis.

  • Sa liste Nove poruke odaberite potpis za koji želite da se automatski dodaje u sve nove e-poruke. Ako ne želite da automatski potpisujete e-poruke, prihvatite podrazumevanu opciju (nijedan).

  • Na listi Odgovori/prosleđene poruke , izaberite potpis koji želite da se automatski dodaju (Automatsko prijavljivanje) kada odgovaranje ili prosleđivanje poruka. U suprotnom, prihvatite podrazumevane opciju (nijedno).

 11. Odaberite stavku U redu.

Novi potpis će odmah biti dostupni iz opcije " potpis " u grupi Uključi svaki put kada kreirate novu poruku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×