Kreiranje podstranice u programu OneNote Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu OneNote Online, podstranice su dobar način da vizuelno organizujete stranice koje pripadaju zajedno. Na primer, ako imate godišnji i mesečni sastanak beleške, godišnji beleške može da bude na glavnoj stranici u beležnici i možete spuštanje mesečni stranica ispod njega tako da se pojavljuju kao Srodne podstranice.

Pre nego što možete da kreirate podstranicu, moraćete najmanje dve stranice: jednu stranicu da bude na glavnoj stranici (nadređeni), a najmanje jednu stranicu da bude prvi podstranicu odmah ispod njega (podređeni). Ako je Beležnica prazna, prvo dodajte neke stranice.

Da biste spustili bilo koju stranicu na podstranicu u programu OneNote Online, uradite sledeće:

  1. Kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kontrole klika (Mac) ime stranice koju želite da spustite nivo na podstranicu, a zatim izaberite stavku Povećaj uvlačenje.

    Možete da učinite na dva puta na istoj stranici. (Ne zaboravite, ovo funkcioniše samo za imena stranice prikazane ispod na prvu stranicu u odeljku. Ne možete praviti na prvu stranicu u odeljku podstranicu.)

  2. Da biste promenili nivo uvlačenja u bilo kom trenutku ili Podignite nivo podstranice glavne stranice, kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kontrole klika (Mac) ime podstranicu, a zatim izaberite stavku Smanji uvlačenje jedan ili dva puta kao potrebne.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×