Kreiranje obrasca pomoću alatke "list sa podacima"

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Obrazac sa podacima omogućava vam da prikazuje informacije iz više zapisa istovremeno. Podaci raspoređeni u redove i kolone i više zapisa prikazuju odjednom. List sa podacima je vizuelno predstavljanje podataka koji se nalaze u tabeli ili u rezultatima upita. Prikazuje polja za svaki zapis iz tabele ili upita rezultat u tabelarnom (redova i kolona) formatu, kao što je prikazano ovde.

Tabela "Zaposleni" u prikazu lista sa podacima

Kreiranje obrasca sa podacima

  1. U oknu za navigaciju izaberite tabelu ili upit s podacima koje želite da vidite u obrascu.

  2. Na kartici Kreiranje , u grupi Obrasci kliknite na dugme Više obrazaca, a zatim kliknite na list sa podacima.

    Access kreira obrazac i prikazuje ga u prikazu lista sa podacima. Možete odmah početi da menjaju podatke u raznim polja i zapisa.

Da biste saznali više o sve načine na koje možete da koristite i oblikujete obrasce sa podacima, potražite u članku rad sa listovima sa podacima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×