Kreiranje nove podlokacije na drugom jeziku

Kreiranje nove podlokacije na drugom jeziku

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano, lokacija i kolekcija lokacija se pojavljuju na jeziku u kojem je podešen proizvod. Ako ste administrator kolekcije lokacija, možete da odaberete jezike koje želite da učinite dostupnim za korisnički interfejs lokacije. Ako drugi jezici koje ste podesili administrator kolekcije lokacija, možete da kreirate podlokacije na jezicima koji je različit od podrazumevanog jezika. Na primer, ako je podrazumevani jezik engleski, i dalje možete da kreirate podlokacije u japanski i Hindi.

Prvo se uverite da se nalazite na mestu u okviru svoje lokacije na kojem želite da kreirate novu podlokaciju. Takođe se uverite da imate dozvolu koja je barem ekvivalentna članstvu u grupi „Dizajneri“ na toj lokaciji.

  1. Kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ > sadržaj lokacije.

  2. Na stranici „Sadržaj lokacije“ kliknite na nova podlokacija.

Napomena:  Ako se na stranici „Sadržaj lokacije“ ne pojavi nova podlokacija, onda nemate dozvolu da kreirate podlokaciju. Ako je potrebno, kontaktirajte svog administratora u vezi s promenom dozvola koje imate.

  1. Unesite Naslov i ime URL adrese za lokaciju i izaberite predložak.

  2. U odeljku „Izbor predloška“, koristeći padajući meni, izaberite jezik na kojem želite da kreirate lokaciju. Na ovoj stranici možete da promenite dozvole i postavke navigacije za lokaciju.

Napomena:  Ako administrator kolekcije lokacija nije podesio podršku za više jezika, u padajućem meniju neće se pojaviti drugi jezici koje možete da izaberete.

  1. Kada budete zadovoljni početnim postavkama, kliknite na dugme Kreiraj.

SharePoint kreira novu podlokaciju sa korisničkim interfejsom na podrazumevanom jeziku koji ste izabrali.

Ako želite da objavite na istoj lokaciji na različitim jezicima, pogledajte članak Kreiranje višejezičke Veb lokacije. Za opšte razumevanje funkcija korisničkom interfejsu više jezika (MUI) i višejezičku Veb lokacije, pogledajte članak Uvod u višejezičke funkcije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×