Kreiranje marketinške kampanje za izabrane naloge ili poslovne kontakte u Menadžeru za poslovne kontakte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da kreirate marketinška kampanja koja je usmerena ka prilagođenoj listi primalaca. Ovu listu možete da kreirate tako što ćete izabrati kontakti ili poslovni kontaktili pomoću fascikle za pretragu.

Uradite nešto od sledećeg:

 • Kreiranje unapred izabranih liste

  1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Nalozi ili Poslovni kontakti.

  2. Pritisnite taster CTRL, a zatim kliknite na dugme naloge ili poslovne kontakte koje želite da pošaljete marketinšku kampanju.

   Savet: Često je lakše da biste izabrali naloge ili poslovne kontakte koje želite da koristite kada su prikazani kao lista. Da biste videli kontakt ili poslovni kontakt zapise kao listu, u meniju Prikaz postavite pokazivač na Trenutni prikaz, i izaberite je zasnovano na listi prikaz, kao što su Prema kategoriji ili Liste nalog.

 • Kreiranje fascikle za pretragu

  Savet: Možete da koristite fascikle za pretragu da biste sačuvali prilagođene pretrage o naloge ili poslovne kontakte, tako da efikasno i više puta liste možete da kreirate prilagođene raspodelu. Ove pretrage može biti zasnovana na kategorije koje ste dodelili (kao što su praznika kartice lista) ili na izabrana polja (kao što su ZIP kôd ili Poštanski broj) u zapisima naloga ili poslovnog kontakta.

  1. U polju okno za navigaciju, u okviru Programa Business Contact Manager, kliknite desnim tasterom miša Fascikle za pretragu, a zatim izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

  2. Izaberite fasciklu za pretragu ili kliknite na dugme Kreiraj prilagođenu fasciklu za pretragu, a zatim popunite informacije u dijalozima.

   Napomena: Takođe možete da koristite neku od postojećih fascikle za pretragu u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, koji se prikazuju u Oknu za navigacijutako što ćete kliknuti na dugme Menadžer za poslovne kontakte, a zatim izabrati Fascikle za pretragu.

  Kada kreirate prilagođenu listu, možete da uradite sledeće:

 • Kreiranje marketinške kampanje

  Pošto ste kreirali spisak unapred izabranih, kliknite desnim tasterom miša bilo gde na listi. U priručnom meniju postavite pokazivač na stavku Kreiranje, a zatim kliknite na dugme Novo marketinške kampanje.

  1. Šta je to marketinške kampanje za?

   • Naslov     Kada kreirate marketinške kampanje iz prilagođene liste ili fascikle za pretragu, automatski se kreira podrazumevano ime. Možete da zadržite podrazumevano ime ili da ga promenite.

   • Kôd kampanje     Podrazumevani kôd kampanje se automatski kreira. Možete da zadržite podrazumevani kôd kampanje ili da ga promenite u neki lako ćete prepoznati na listi.

   • Tip kampanje     Izaberite tip marketinške kampanje. Budući da koristite prethodno izabrane liste, tip je ograničen. Na primer, Masovno reklamiranje tip nije dostupna kada ste već definisali ko će videti kampanju.

  2. Ko će to videti?

   Zato što su reklamiranje, jedina opcija je već kreiran.

  3. Kako će se to?

   • Metod isporuke   

    Izaberite metod isporuke. Imajte na umu da Načini isporuke dostupne zavise od izbora tipa marketinške kampanje.

  4. Šta će im biti?

   1. Korišćenje postojeće datoteke     Izaberite datoteku (kao što je Microsoft Office Word * ili Publisher * dokumenta ili Outlook e-poruci) da biste koristili kao sadržaj marketinške kampanje. Kliknite na dugme Pregledaj da biste pronašli lokaciju datoteke, a zatim izaberite stavku Uredi da biste izmenili.

   2. Da li ste spremni da pokrenete marketinšku kampanju?     Kada sve informacije o dovrši, kliknite na dugme Pokreni .

    Samostalno izdanje programa Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontaktemože da se koristi sa verzije programa Word i Publisher 2007 ili 2003.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×