Kreiranje marketinške kampanje

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte vam omogućava da cilj i praćenje klijenta odgovor marketinške kampanje. Kreiranje marketinške kampanje koji koriste e-pošte, štampanje direktne pošte, Reklamiranje preko telefona ili odštampane letke. Možete i da pratite kampanjama koje su korišćene u predavanja, konferencije, ili u masovnim medijima, kao što su radio ili TV

Prvo kreirajte marketinške kampanje pomoću bilo koji program ili medija za koji želite. Zatim koristite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook za kreiranje zapisa kampanje. U zavisnosti od tipa kampanje, možete da izaberete koje od nalozi, poslovni kontakti ili potencijalni klijenti su da primate kampanje.

Možete da pratite efikasnost kampanje tako što ćete naznačiti koji potencijalne klijente je odgovorio na kampanju.

Kako to da uradite:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×