Kreiranje lokacije čvorišta u sistemu SharePoint Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste globalni administrator ili SharePoint administrator u Office 365, možete da konvertujete bilo koju postojeću lokaciju pomoću Microsoft PowerShell lokacije čvorišta.

Napomene: 

 • Preporučujemo da izaberete komunikacije lokacije ili na lokaciji tima koja koristi novi predložak. Ako koristite na lokaciji klasični tima, čvorišta navigacije će se pojaviti samo na moderni stranica i postavke lokacije čvorišta će se pojaviti samo na moderni stranicama. Lokacije koje su povezane sa drugom čvorišta već nije moguće konvertovati lokacije čvorišta.

 • Možete da kreirate do 50 lokacije čvorišta za organizaciju. Postoji ograničenje broja lokacija koje se mogu povezati sa lokacije čvorišta.

 • Čvorište lokacije ne podržavaju funkcije OneDrive i SharePoint više Geo.

 • Kada korisnici povezuju svoje lokacije sa čvorištem, to ne utiču na dozvole lokacije čvorišta ili povezane lokacije. Važno je da uverite se da svi korisnici dozvolite da povežete lokacije da biste čvorištu imaju dozvolu za čvorištu.

Kreiranje lokacije čvorišta pomoću programa PowerShell

 1. Preuzmite i instalirajte najnoviju SharePoint Online Management Shell. Ako već imate prethodnu verziju instaliranu, prvo da ga deinstalirate, a zatim instalirajte najnoviju verziju.

 2. Povezivanje SharePoint Online Management Shell SharePoint Online za vašu organizaciju. Informacije potražite u članku Povezivanje sa SharePoint Online PowerShell.

 3. (Opcionalno) Ako želite grupe osoba koje će moći da povežete svoje lokacije da biste čvorištu, kreirajte poštanske bezbednosne grupe i dodajte korisnike.

 4. Pokrenite sledeću komandu da biste konvertovali lokacije na lokaciji čvorišta i Omogućavanje funkcije lokacije čvorišta:

  Register-SPOHubSite URL

  (Gde je URL adresa je URL adresu lokacije).

 5. Kada budete upitani sa dobavljačima [0], pružaju grupi kreirane u koraku 3 ili UPN programa pojedinačnog korisnika. Možete da unesete dodatne principa, jedan po liniji. Kada završite sa dodeljivanje dozvola, pritisnite taster Enter. Ako želite da svi vlasnici lokacija u organizaciji mogu da se pridružite svoje lokacije čvorišta, pritisnite taster Enter u prvu liniju.

  Napomena: Da ograničite dozvolu za povezivanje lokacije da biste čvorištu nakon kreiranja, pokrenite sledeću komandu:

  Odobravanje SPOHubSiteRights-identitet-principi GroupEmail-prava spoj

  (Gde je identitet URL adresu lokacije i GroupEmail je e-adresu poštanske bezbednosne grupe).

 6. Obavestite vlasnike lokacije čvorišta na lokaciji čvorišta je konvertovana svoje lokacije.

Više informacija

Takođe pogledajte

Uklanjanje lokacije čvorišta

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×