Kreiranje javne tima privatnosti u timovima

Kreiranje javne tima privatnosti u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Privatna timovima se mogu pridružili samo ako vlasnik tima neko doda na njih. Kada kreirate tima, odaberite stavku radi lakšeg otkrivanja u tim tako da osobe mogu da potražite je u galeriji timovima ili isključite vidljivost tako da osobe samo možete pronaći u tim da dele tako što ćete vi ili član tima.

Javne timovima vidljivi svakome iz galerije timovima i možete da im se pridružite bez odobrenja od vlasnika tima.

Promenite status privatnosti tima

Da biste promenili postavke privatnosti za svog tima iz javnog privatne (ili obrnuto), idite na ime tima i izaberite stavku Više opcija Dugme „Još opcija“ > Uređivanje tima prema dnu menija. U okviru Privatnost, izaberite stavku javna ili privatna.

Sada možete da učinite privatnim timovima vidljivim kad ljudi traže timovima da biste se pridružili. Osobe i dalje zahtevati dozvolu vlasnik tima da biste se pridružili privatne tima, to dozvoljava samo u tim da se pojavi u rezultatima pretrage za vaše org.

Napomena: Da biste promenili mogućnost otkrivanja tima, kliknite desnim tasterom miša na ime tima, a zatim izaberite stavku Upravljanje tima > Postavke > mogućnost otkrivanja tima.

Da biste promenili postavke privatnosti tima, idite na radnu površinu ili Veb aplikacije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×