Kreiranje izvučenog reda moguće u programu Word Online

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pasusa ima prvi red bez uvlačenja kada su drugog reda i sve redove koji prati sve dodatno uvučeni od prvog reda. Prvi red bez uvlačenja se često koriste za oblikovanje Bibliografija, a to je obično deo liste stilove znakova za nabrajanje ili brojeve koristite.

U ovom članku

Savet: Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Dodajte izvučeni uvlačenje u Word Online

 1. U Word Online, izaberite neki tekst na pasus ili pasuse koje želite da prvi red bez uvlačenja.

 2. Na kartici Početak kliknite na strelicu u donjem desnom uglu grupe Pasus .

  Na kartici „Početak“ kliknite na strelicu za pokretanje dijaloga „Pasus“ da biste ga otvorili.

  Word Online prikazuje dijalog pasusa .

 3. U okviru Uvlačenjeu listi Specijalno izaberite Visio.

  Izaberite tip uvlačenja sa liste „Specijalno“, a zatim postavite meru u polju „Za“.
 4. U tako što ćete, otkucajte veličinu uvlačenje koji želite ili koristite strelice sa desne strane da biste podesili vrednost nagore ili nadole.

  Savet: Da biste da podesite uvlačenje prvog reda pasusa, promenite mere pre teksta. Da biste uvukli svi redovi u pasusu sa desne strane, promenite mere iza teksta.

 5. Kliknite na dugme U redu.

Promena izvlačenja uvlačenje znakova za nabrajanje i brojeva

U Word Online, možete da dodate izvlačenja uvlačenje pasusima, i možete da primenite znak za nabrajanje i numerisanja stilova, ali morate verziji programa Word da biste promenili uvlačenje izvlačenja sa znakovima za nabrajanje i numerisanim listama. Ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument u programu Word i promenite uvlačenje znakova za nabrajanje i numerisanje.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Ako vam je potrebna pomoć prvi red bez uvlačenja u verziji programa Word, a vaš računar pokreće Windows, pogledajte članak Kreiranje izvučenog. Ako koristite Mac računar, pogledajte članak Kreiranje izvučenog reda moguće u programu Word 2016 za Mac.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×