Kreiranje izvučenog reda moguće u programu Word Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pasusa ima prvi red bez uvlačenja kada su drugog reda i sve redove koji prati sve dodatno uvučeni od prvog reda. Prvi red bez uvlačenja se često koriste za oblikovanje bibliografija, a to je obično deo liste stilove znakova za nabrajanje ili brojeve koristite.

U ovom članku

Savet: Word Online radi bez poteškoća sa programom Word i drugim Office programima za računare, a mi ga ažuriramo na osnovu informacija poput onih koje ste vi uneli. Da biste videli objave o najnovijim funkcijama, posetite Office Online blog.

Dodajte izvučeni uvlačenje u Word Online

 1. U Word Online, izaberite neki tekst na pasus ili pasuse koje želite da prvi red bez uvlačenja.

 2. Na kartici Početak kliknite na strelicu u donjem desnom uglu grupe pasus .

  Na kartici „Početak“ kliknite na strelicu za pokretanje dijaloga „Pasus“ da biste ga otvorili.

  Word Online prikazuje dijalog pasusa .

 3. U okviru uvlačenjeu listi specijalno izaberite visio.

  Izaberite tip uvlačenja sa liste „Specijalno“, a zatim postavite meru u polju „Za“.
 4. U tako što ćete, otkucajte veličinu uvlačenje koji želite ili koristite strelice sa desne strane da biste podesili vrednost nagore ili nadole.

  Savet: Da biste da podesite uvlačenje prvog reda pasusa, promenite mere pre teksta. Da biste uvukli svi redovi u pasusu sa desne strane, promenite mere iza teksta.

 5. Kliknite na dugme U redu.

Promena izvlačenja uvlačenje znakova za nabrajanje i brojeva

U Word Online, možete da dodate izvlačenja uvlačenje pasusima, i možete da primenite znak za nabrajanje i numerisanja stilova, ali morate verziji programa Word da biste promenili uvlačenje izvlačenja sa znakovima za nabrajanje i numerisanim listama. Ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument u programu Word i promenite uvlačenje znakova za nabrajanje i numerisanje.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Ako vam je potrebna pomoć prvi red bez uvlačenja u verziji programa Word, a vaš računar pokreće Windows, pogledajte članak Kreiranje izvučenog. Ako koristite Mac računar, pogledajte članak Kreiranje izvučenog reda moguće u programu Word 2016 za Mac.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×