Kreiranje i osoblju vaše rezervacije

Rezervacije se mogu planirati na dva različita načina. Prvi put je od strane klijenta pomoću samostalne stranice za rezervacije ili stranice ugnežđene rezervacije koje integrišete u Veb lokaciju. Druga mogućnost je da vi ili jedan od vaših zaposlenih ručno unesete rezervacije, na primer kada korisnik nazove za zakazanu obavezu, na primer, umesto da je zahteva na Veb lokaciji. Ovaj članak pokriva ručni scenario.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključeno za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije je takođe dostupno kupcima koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali je podrazumevano isključeno. Da biste ga uključili, pogledajte članak pristup sistemu Office 365 Business Apps aplikacije za preduzeća.

 1. U Office 365 izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite stavku rezervacije.

  AppLauncher sa istaknutom pločicom rezervacije

 2. U oknu za navigaciju izaberite stavku kalendar > novo.

  Dugme "nova rezervacije" na stranici rezervacije kalendara

 3. Izaberite uslugu koju treba obezbediti. Pogledajte članak Definisanje ponuda za uslugu za uputstva za podešavanje usluga.

 4. Unesite informacije o klijentu, uključujući ime, e-adresu, broj telefona i druge relevantne detalje.

 5. Izaberite člana osoblja da biste obezbedili uslugu. Lista prikazanih članova osoblja zasnovana je na tome šta ste podesili na stranici "usluge".

  Lista članova osoblja koje možete odabrati za ovaj rezervisanje

 6. Unesite detalje o usluzi, uključujući datum, vreme, lokaciju i druge relevantne informacije. Kada unesete važeću e-adresu za klijenta, dugme Sačuvaj će se promeniti i poslatii videćete belešku koja vam govori da će se potvrda slati klijentu. Potvrda klijenta uključuje prilog koji treba da doda u kalendar. Izabrana člana osoblja će takođe primati pozivnice za sastanak sa informacijama o zakazanim obavezama tako da mogu da ga dodaju u lične kalendare.

 7. Izaberite stavku Dodaj podsetnik e-pošte.

 8. Navedite kada podsetnik treba da se pošalje, gde treba poslati (korisnik, osoblje, Svi učesnici) i šta poruka podsetnika treba da bude.

 9. Izaberite stavku sačuvaj > Pošalji.

  Evo primera e-poruka podsetnika koji će klijent primiti.

  Primer za podsetnika isporučena klijentima putem e-pošte

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Kreirajte spisak osoblja

postavljen za zaposlene časove

poslovnog radnog vremena, vremensko isključeno i vreme odmora

pozdravite Microsoft bukings

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×