Kreiranje i deljenje vesti na SharePoint lokacijama

Kreiranje i deljenje vesti na SharePoint lokacijama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da zadržite partnera, tima i kolege u toku, kao i da se uključite ih sa ili najinteresantnije priča pomoću funkcije za vesti na lokaciji tima. Možete brzo da kreirate privlačne objave kao što su obaveštenja, vesti o osobama, izmene statusa i još stvari koje uključuju grafiku i bogato oblikovanje. Pored dolenavedenog veb iskustva, možete i da kreirate i prikazujete vesti u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS.

Primer vesti

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Vizuelni pregled vesti, pogledajte članak infographic, Pročitajte o tome: Microsoft SharePoint News, koji možete preuzeti sa. PDF ili PowerPoint predložak na načine za rad sa SharePoint.

U ovom članku:

Gde je prikazana vesti

Novosti je prikazana na SharePoint matičnoj stranici lokacije tima, lokacije komunikacije, čvorišta lokacije i na aplikaciju za mobilne uređaje. Čak i bićete obavešteni na mobilnom uređaju kada vesti objavi. Takođe možete odabrati da biste prikazali vesti na kanalu timovima.

Gde je distribuirao vesti

Obaveštenja na mobile

Kada bitan, relevantne Novinski članak je objavio neko iz vaše zatvori sfere rada ili objavili na lokaciji u kojoj se aktivni, dobićete obaveštenje na mobilnom uređaju „sa SharePoint lokacije” u okviru svog uređaja obaveštenje paleti. Kada kliknete na obaveštenje, koje su snimili direktno u SharePoint mobilne aplikacije da biste prikazali Novinski članak i njene podatke bogate, interaktivne sadržaj.

Primer vesti obaveštenje na mobile

Organizacija vesti

Vesti mogu da potiču iz mnogo različitih lokacija. Da, ali možda lokaciju „zvanično” ili „relevantne” vesti organizacije. Novosti iz ove lokacije su istaknuti po boji blok na naslov kao vizuelni signal i su interleaved kroz sve objave vesti prikazuju za korisnika na SharePoint lokaciji u usluzi Office 365. Sledeća slika prikazuje vesti na SharePoint lokaciji kod kuće gde News@Contoso je lokacije vesti organizacije.

Primer vesti organizacije

Da biste omogućili ovu funkciju i navedete lokacije vesti organizacije, SharePoint globalni administrator mora da koristite SharePoint Online Powershell komande:

Dodavanje objave vesti počevši od SharePoint početne stranice

U sistemu SharePoint Online, možete da dodate vesti objavljene poruke iz SharePoint početnu stranicu.

 1. Na vrhu SharePoint početnoj stranici, kliknite na dugme Kreiraj vesti objavite.

 2. Odaberite lokaciju gde želite da objavite vesti objavljenu poruku.

 3. Ćete se prazan vesti objavi stranice na lokaciji koju ste izabrali, spremni da popunite.

 4. Kreirajte vesti objavljenu poruku koristeći uputstva iz članka Kreiranje vesti objavljene poruke.

Dodavanje objave vesti na lokaciji tima ili lokacije komunikacije

Novosti je na vrhu lokacije tima i u okviru heroja na lokaciji za komunikaciju podrazumevano.

Dugme "Dodaj vesti"

 1. Kliknite na dugme + Dodaj u odeljku vesti da biste započeli kreiranje objavljenu poruku. Dobićete spremni za početi da popunjavaju prazan vesti objavi stranice.

 2. Kreirajte poruku vesti koristeći uputstva izgradite stranici vesti objavljenu poruku.

Alternativno, možete da kreirate vesti poruku tako što ćete kliknuti na dugme + novo na vrhu vaše lokacije, a zatim je objavili novosti. Zatim izaberite predložak stranice i počnete da gradite vesti objavljene poruke.

Template gallery

Dodavanje objave vesti pomoću veze

U SharePoint Online da dodate vezu do sadržaja na lokaciji ili iz drugog Veb lokacije sa vestima vezu. Povezani sadržaj će se pojaviti kao vesti objave.

Napomena: Nije dostupno u SharePoint Server 2019.

 1. Idite na lokaciju sa vestima gde želite da dodate objavljene poruke. Sa matične stranice, kliknite na dugme + novo , a zatim izaberite stavku vesti vezu.

  Izaberite vezu novosti iz na + novi meni

  Ako ste na drugoj stranici i ne vidite vezu vesti kao meni opcije, prvo dodajte vesti Veb segmenta na stranicu, a zatim u okviru vesti kliknite na dugme + Dodaj .

  Dodavanje veze novosti iz vesti Veb segmenta

 2. U polje Link nalepite Veb adresu postojeće stavke vesti. Videćete još nekoliko polja.

  Polja Adresa veze vesti

 3. U polje naslov slike, dodajte naslov koji će se prikazivati za vesti na matičnoj stranici. Ovo polje je neophodno.

  Dodavanje naslova vesti stavke

 4. Kliknite na dugme Dodaj sličicu ili Promena da biste dodali ili promenili opcionalno sličicu. Možete da odaberete neku od sledećih izvora slike:

  Kliknite na dugme Dodaj sličicu ili menjanje Dodavanje ili uređivanje slika

  • Nedavne Slika daje slike koje ste nedavno koristili, ili dodali na SharePoint lokaciju.

  • Web pretrage ne Bing pretrage za slike na Vebu u izbor kategorije. Možete da podesite filtere za veličinu (mala, srednje, velike, velike x, ili sve), raspored (kvadrat, široka, visoko, ili sve), ili Creative Commons ili sve slike.

  • OneDrive pokazuje na fasciklu OneDrive povezan sa lokacije gde možete da pomerite i da izaberete slike.

  • Lokacija nudi biblioteke dokumenata na SharePoint lokaciji na kojoj možete da izaberete slike da koristite.

  • Otpremanje otvara prozor u kojem možete da izaberete sliku sa lokalnog računara.

  • Iz veze pruža arhivirane da biste nalepili vezu ka sliku u usluzi OneDrive for Business ili SharePoint lokacije. Ne možete se povezati slike sa druge lokacije ili na mreži.

  Kliknite na dugme Otvori da biste koristili izabranu sliku.

 5. Dodajte ili uredite opis u polje Opis . To je opcionalno.

  Polje "Opis"

 6. Kliknite na dugme Objavi da biste dodali vezu za vesti.

Pravljenje stranici vesti objavljenu poruku

 1. Započnite sa dodavanjem ime koje će služiti kao naslov. Možete da koristite traku sa alatkama slika sa leve strane da biste dodali ili promenili sliku.

  Dodavanje vesti
 2. Kliknite na dugme + da biste dodali Veb segmenti kao što su tekst, slike, video i još mnogo toga. Saznajte više o korišćenju Veb segmenata na SharePoint Online stranicama.

 3. Kada ste završili sa pravljenjem stranicu, kliknite na dugme objavili novosti u gornjem desnom uglu i videćete priče pojaviće se u odeljku vesti kao najnovijih priču. Vesti se takođe prikazuje na matičnoj stranici SharePoint i može biti prikazano na drugim mestima koji odaberete. Pored toga, osobe kojima radite i osobe koje možete prijaviti obavešteni da ste objavili novosti u SharePoint mobilne aplikacije.

Napomene: 

 • Kada se objavi, objavama vesti su uskladišteni u biblioteci stranica lokacije. Da biste videli listu svih novosti objave, Pogledajte sve u gornjem desnom uglu odeljka vesti na objavljenoj stranici.

 • Podrazumevano priča prikazuju se u hronološkom redosledu od najnovijeg ka najstarijem zasnovana na početni objavi sastanku (Uređivanje priče neće promeniti njihov redosled). Poruka može da se ponovo naručiti pomoću funkcija organizuj u web segmentu novosti.

Uređivanje vesti poruku

 1. Idite na lokaciju koja ima vesti poruku koju želite da uredite.

 2. Kliknite na dugme Pogledajte sve u gornjem desnom uglu vesti odeljka. Ako ne vidite opciju Pogledajte sve , kliknite na dugme stranice u navigaciji sa leve strane i sa liste, izaberite vesti stranicu koju želite da uredite.

 3. Unesite promene, a zatim kliknite na dugme Ažuriraj vesti. Ovo će ponovo objavite stranicu vesti tako da svako ko može da vidi vesti objavljenu poruku će videti promene. To ne menja porudžbine vesti objavljene poruke u.

Uklanjanje vesti poruku

Za SharePoint Online:

 1. Idite na lokaciju koja ima vesti poruku koju želite da uklonite.

 2. Izaberite stavku Prikaži sve u gornjem desnom uglu. novosti odeljka. Ako ne vidite opciju Pogledajte sve , kliknite na dugme Postavke, izaberite stavku Stranica lokacije, i sa liste, izaberite i izbrišite na stranicu koju želite da uklonite.

 3. Izaberite stavku Upravljaj aplikacijama.

 4. Nađite stranicu koju želite da uklonite.

 5. Kliknite na tri tačke (... ) sa desne strane stranice, a zatim kliknite na dugme Izbriši.

  Brisanje stranice

Za SharePoint Server 2019, sledite ove korake:

 • Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku stranice, a zatim izaberite stavku na koju želite da izbrišete.

 • Kliknite na tri tačke (...), a zatim izaberite stavku Izbriši.

 • Kliknite na dugme Izbriši u dijalogu za potvrdu.

Uklanjanje Veb segmentu za vesti

 1. Idite na stranicu koja sadrži vesti odeljka koji želite da uklonite.

 2. Kliknite na dugme Uredi na vrhu stranice.

 3. Zadržite pokazivač iznad odeljka „Vesti“ i kliknite na dugme Izbriši Dugme „Izbriši“ na sajtu OneDrive.com. sa leve strane.

Dodavanje Veb segment vesti nazad na stranicu ili na drugu stranicu

Ako ste uklonili vesti sa stranice, možete ponovo da ih dodate. Ili, možete da ih dodate na drugu stranicu. Da biste to uradili, možete da koristite Veb segment vesti .

 1. Kliknite na dugme Uredi na vrhu stranice.

 2. Kliknite na znak +.

 3. Izaberite Veb segment vesti . Za više informacija o korišćenju Veb segment vesti, pogledajte članak koristite Veb segment za vesti na SharePoint stranici.

  Napomena: Više informacija o radu sa veb segmentima potražite u članku Upotreba veb segmenata na stranicama.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×