Kreiranje grupa studenata projekta (kanala) u Microsoft Teams

Kreiranje grupa studenata projekta (kanala) u Microsoft Teams

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kreiranje kanala unutar klase tim kako biste organizovali studenata za zajednički rad na grupne projekte. Možete kreirati najviše 100 kanala po tima.

Svi studenti u class tima možete da prikažete u tim kanali – obavestiti studenti koju želite da radite u svakog od njih. Koristite kartice datoteka, razgovore i beleške u svaki kanal za organizovanje saradnju u grupi.

Kreiranje novog kanala

 1. Pomerite se do class tima, a zatim izaberite ikonu tri tačke pored imena tima.

 2. Izaberite stavku Dodaj kanal.

 3. Imenujte novi kanal i dodajte opis.

 4. Izaberite stavku Dodaj.

 5. Svi članovi tima automatski imati pristup vaš tim kanala. Koristite @mention na novi kanal da biste pozvali studentima da učestvujete.

  Izaberite prikaz tima, a zatim dodajte kanala.

Saradnja pomoću kartice datoteka, razgovore i beleške

Postoji nekoliko načina za studente za saradnju na kanalu.

 • Korišćenje kartice "razgovori" da raspravljaju o temama jedna sa drugom i priložite resurse.

 • Radite sa datotekama. Kreiranje nove datoteke u karticu datoteke ili otpremite datoteke koju želite članovima grupe da radite sa računara ili sa SharePoint lokacije. Datoteka priložena u razgovorima i pojaviće se ovde.

  Kreiranje nove datoteke u karticu datoteke.

  Samo nastavnici imati dozvolu za dodavanje priloga u razredu timovima.

 • Kartica "beleške" može da uređuje više studente odjednom. Koristite svoje alatke za otkucajte ili ili Umetanje slike i veze. Studenti možete da dodate još stranica beleške sa na stranici ikonu +. Svaki kanal karticu beleške odgovara u odeljak u prostor za saradnju beležnicu za razred. Izaberite Radnu površinu otvoren u pokrenite OneNote i nastavite saradnju tamo.

PIN kôd Veb lokaciju resursi

Izaberite na + ikonu u vaše kartice da biste dodali obrazovne aplikacije koristite u razredu ili za kačenje Veb lokacije i drugim resursima. Studenti mogu surfovati Veb lokacije zakačite ovde bez otvaranja svoje pregledače. Takođe možete kačenje važnih dokumenata i PDF datoteka za referencu.

Saznajte više

Korišćenje beležnice za razred u Microsoft timovima

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×