Kreiranje fascikle u usluzi Outlook.com

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete kreirati nove fascikle u usluzi Outlook.com da biste organizovali poruke na željeni način. Na primer, možete kreirati fasciklu za određeni projekat, za sve poruke koje je poslala određena osoba ili za sve poruke poslate grupi za distribuciju čiji ste član.

Napomena: Ovaj članak govori o Outlook.com u veb pregledaču. Da biste dobili pomoć u Outlook za iOS ili Office za Android aplikacijama za mobilne uređaje, pogledajte članak Pomoć u aplikaciji za Outlook za iOS i Android.

Važno: 

  • Ako ne možete da vidite fascikle e-pošte, uverite se da fascikle nisu skupljene. Izaberite stavku > Fascikle da biste razvili listu fascikli.

  • Prikaz fascikle Outlook.com

  • Postoji tekući problem gde neke fascikle možda više neće biti vidljive na listi „Fascikle“. Možete da pronađete stavke sačuvane u fasciklama koje nedostaju pomoću pretrage. Znamo za ovaj problem i radimo na njegovom rešavanju.

  1. Na dnu liste fascikli, izaberite stavku Nova fascikla.

    Snimak ekrana dugmeta „Nova fascikla“

  2. Unesite ime fascikle u polje za novu fasciklu i pritisnite taster Enter.

  1. U levom oknu kliknite desnim tasterom miša na fasciklu u koju želite da dodate potfasciklu i izaberite stavku Kreiraj novu potfasciklu.

  2. Unesite ime fascikle u polje za novu fasciklu i pritisnite taster Enter.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Srodne teme

Brisanje fascikle u usluzi Outlook.com
Premeštanje ili preimenovanje fascikle u usluzi Outlook.com

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×