Kreiranje deljene fascikle u sistemu SharePoint Workspace 2010

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Deljene fascikle možete da kreirate direktno u programu Windows Explorer ili u sistemu SharePoint Workspace traku za pokretanje. Takođe možete da kreirate deljene fascikle iz u fascikli koja se već sinhronizuje.

Kreiranje deljene fascikle u programu Windows Explorer

 1. Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koju želite da sinhronizujete u deljenoj fascikli, izaberite stavku Sinhronizacija fascikle i kliknite na dugme Pokreni sinhronizaciju.

 2. Na upitu za potvrdu kliknite na dugme Da.

  Otvoriće se novi prozor sa Sinhronizacija fascikli okna. Možete da nastavite da biste pozvali druge osobe u deljenu fasciklu i postavite druge opcije u oknu Zadaci datoteka i fascikli .

Kreiranje deljene fascikle na traci za pokretanje

 1. Na kartici Početak izaberite stavku Novo i izaberite stavku Deljena fascikla.

 2. Unesite ime za deljenu fasciklu i kliknite na dugme U redu.

  Ako nameravate da sinhronizujete postojeću fasciklu, možete da prihvatite podrazumevano ime zato što će ime deljene fascikle jednostavno prisvojiti ime originalne fascikle.

 3. Izaberite opciju za kreiranje ili izbor fascikle koju treba sinhronizovati i kliknite na dugme U redu.

 4. Ako budete upitani, izaberite lokaciju fascikle (za kreiranje nove fascikle ili za korišćenje postojeće fascikle) i kliknite na dugme U redu.

  Otvoriće se novi prozor sa Sinhronizacija fascikli okna. Možete da nastavite da biste pozvali druge osobe u deljenu fasciklu i postavite druge opcije u oknu Zadaci datoteka i fascikli .

Osnovni podaci o kreiranju deljene fascikle u fascikli koja se već sinhronizuje

SharePoint Workspace vam omogućava da kreirate deljenu fasciklu u fascikli koja se već sinhronizuje. Ovo obično možete da uradite ako želite da delite sadržaj određene potfascikle u deljenoj fascikli sa različitim skupom osoba.

SharePoint Workspace objavljuje poruku kada pokrenete ovu aktivnost da bi vas podsetio da se izabrana fascikla već sinhronizuje. Ovo treba da imate u vidu iz sledećeg razloga: članovi imaju pristup SVIM datotekama sa podacima u deljenoj fascikli, čak i ako su datoteke dodate ili ažurirane u deljenoj fascikli u kojoj oni nisu članovi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×