Kratak pregled: prosleđivanje poziva

Prosleđivanje poziva (pomoću opcije Enterprise Voice)

Ako je vaše okruženje konfigurisano za opciju Enterprise Voice (glasovni poziv preko Internet protokola (VoIP)), videćete meni Prosleđivanje poziva, kao što je prikazano u nastavku.

Meni „Prosleđivanje poziva“ za korisnike opcije Enterprise Voice

Opcija

Postupak

Prosledite pozive na govornu poštu, neki drugi telefon ili kontakt

Kliknite na dugme Prosleđivanje poziva, postavite pokazivač na stavku Prosledi pozive na, a zatim izaberite stavku Govorna pošta, Novi broj ili Kontakt. Kada se pozivi prosleđuju, vaš telefon ne zvoni. Umesto toga, pozivi se automatski prosleđuju na određeno odredište. Za informacije o smernicama za format prilikom unošenja novog broja, pogledajte Uređivanje broja telefona.

Zvono na drugom broju u isto vreme kada zvoni vaš telefon

Kliknite na dugme Prosleđivanje poziva, postavite pokazivač na stavku Istovremeno zvono na ovom dodatnom broju, a zatim izaberite broj ili kliknite na dugme Novi broj i unesite broj. Brojevi dostupni u meniju Istovremeno zvono na dodatnom broju zasnovani su na brojevima koje ste objavili na kartici Telefoni u dijalogu Opcije. Svaki novi broj koji unesete zameniće postojeći broj u meniju Istovremeno zvono na dodatnom broju.

Preusmeravanje poziva na koje nije odgovoreno na govornu poštu, neki drugi broj ili kontakt

Kliknite na dugme Prosleđivanje poziva, a zatim na stavku Postavke prosleđivanja poziva. U okviru Preusmeri pozive na koje nije odgovoreno na, kliknite na broj ili na dugme Novi broj ili Kontakt. Ako izaberete „Novi broj“ ili „Kontakt“, kliknite na dugme Konfiguriši da biste uneli novi broj ili izabrali kontakt. Da biste odredili vremenski period pre preusmeravanja poziva, u okviru Zvoni ovoliko sekundi, koristite tastere strelicu nagore ili nadole da biste povećali ili smanjili vremenski interval.

Pozivanje govorne pošte

Poruke vaše govorne pošte će se pojaviti i u vašem prijemnom poštanskom sandučetu programa Office Outlook. Ako želite da promenite pozdravnu poruku vaše govorne pošte ili da pozovete broj govorne pošte da biste proverili poruke, kliknite na dugme Prosleđivanje poziva, a zatim na stavku Pozivanje govorne pošte. Uputstva za pristupanje govornoj pošti, uključujući broj pristupa, oznaku i PIN trebalo bi da obezbedi vaš administrator.

Kada navodite brojeve telefona, unesite pozivni broj za državu, pozivni broj za region i lokalni broj, koristeći cifre 0123456789. Nemojte koristiti alfanumeričke brojeve. Prema tome, broj u SAD može da izgleda ovako: 14255550101. Obratite se administratoru sistema za zahteve poziva (kao što je dodavanje broja 9 za spoljne pozive) specifične za vašu organizaciju. Za više informacija, pogledajte „Telefonski pozivi" u odeljku Najčešća pitanja.

Prosleđivanje poziva (pomoću opcije daljinske kontrole poziva)

Ako je vaše okruženje konfigurisano za opciju daljinske kontrole poziva (Remote Call Control), videćete meni poput onog u nastavku kada kliknete na dugme Prosleđivanje poziva.

The Call Forwarding menu for Remote Call Control users

Opcija

Postupak

Prosledi pozive na neki drugi broj telefona

Kliknite na dugme Prosleđivanje poziva, postavite pokazivač na stavku Prosleđivanje poziva na i kliknite na broj ili kliknite na dugme Novi broj i unesite novi broj telefona.

< Nazad | Dalje >

Slajd 10 od 11

Za više informacija    pogledajte Pregled prosleđivanja poziva i govorne pošte.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×