Kratak pregled programa OneNote Web App

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kratak pregled programa OneNote Web App

1. U prikazu za čitanje možete se kretati po stranicama beležnice, razvijati i skupljati odeljke i pregledati prethodne verzije stranice.

2. Kliknite na dugme Prikaži autore da biste videli ko je izvršio promene na trenutnoj stranici. To možete uraditi i u režimu uređivanja (kartica Prikaz).

3. izaberite stavku Uredi u pregledaču za uređivanje radne sveske u pregledaču; Kliknite na dugme Otvori u programu OneNote da biste radili na njemu u programu OneNote za računare (zahteva Microsoft OneNote 2010).

4. U prikazu za uređivanje možete dodati beleške i primenjivati oznake koje će vas podsećati na važne stavke. Beleške možete dodavati čak i ako neka druga osoba radi u beležnici.

5. OneNote Web App ima poznate izgled i doživljaj programa OneNote.

  • Kartica Početak sadrži komande za oblikovanje teksta i proveru pravopisa. Možete učiniti da beleške izgledaju kao oblikovani dokumenti tako što ćete primeniti stilove na tekst.

  • Korišćenje kartice " Umetanje " da biste dodali nove odeljke i stranice i tabele, slike ili clip art.

    Kada tražite clip art kolekcije i slike na mreži, bićete usmereni na Bing. Vi ste odgovorni za poštovanje autorskih prava, a filter za licence u usluzi Bing može da vam pomogne da odaberete koje slike da koristite.

  • Karticu Prikaz koristite da biste se vratili u režim prikaza, pogledali ko je izvršio određene promene na trenutnoj stranici (komanda Prikaži autore) i da biste videli prethodne verzije trenutne stranice. Možete čak i da odbacite promene tako što ćete se vratiti na prethodnu verziju stranice.

  • OneNote Web App automatski čuva vaš posao, pa koristite opozvali slučajno promene koje ne želite da zadržite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×