Koristite Veb segment za Yammer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje Yammer Veb segment.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

Ako vaša organizacija ima aktivnu mrežu Yammer (na primer: www.yammer.com/contoso.com), možete da poboljšate saradnju tako što ćete dodati Yammer razgovore ili Yammer feeda na stranicu. Uz Yammer razgovore, možete da prikažete gornje ili od najnovijeg razgovore u Yammer grupe i da lako prelaze između pregledača i mobilni uređaj.

Razgovori Veb segment

Dodajte Yammer razgovore

Napomena: Yammer razgovore dostupna je samo u SharePoint Online.

Yammer razgovore, možete da prikažete najnovija ili najpopularnijih razgovore, objavite nove poruke na stranici sa i pogledajte koliko sviđanja i odgovora objavljena poruka ima.

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Yammer .

 3. Ako želite da dodate Veb segment Yammer na lokaciji tima koja ima povezane Yammer grupu, Yammer grupu će biti otkrivene i automatski dodaju. U suprotnom, kliknite na dugme Dodaj u grupu.

 4. Ako nije izabrana grupa, koristite traku za pretraživanje da biste tražili Yammer grupu.

  Traka za pretragu na mreži Yammer Veb segment

 5. Nakon što ste izabrali Yammer grupu, izaberite neku od sledećih opcija razgovora:

  • Vrh razgovora: najčešće zanimljiviji razgovora grupe.

  • Najnoviji razgovori: grupisanje razgovore koje su nove čitaocu.

  • Prilagođena: izaberite određene razgovora iz Yammer grupe da biste prikazali. Ova opcija zahteva da biste otišli na odabranom Yammer grupu, kopirajte URL adresu za razgovore koje želite da prikažete i nalepite ih u svako polje.

Nakon što ste objavili stranicu, možete da kreirate novu poruku tako što ćete kliknuti da objavite poruku. Možete takođe kliknite na dugme objavi da ode u Yammer grupu ili izaberite stavku Prikaži više u gornjem desnom uglu Veb segment da biste otišli na sve poruke u toj grupi Yammer.

Objavi poruku

Prebacivanje na Yammer feed

Napomena: Yammer feedove dostupna je u SharePoint Online i SharePoint Server 2019.

Na ugrađenu Yammer feed može koristiti da biste videli pokrenutog feed iz grupe, osobe ili temu. Možete i da kao odgovor, ili prikaz određenih razgovora.

Veb segment za Yammer

Napomena: Yammer feeda Veb segment možda ne podržavaju svi tipovi Yammer feeda. Za više informacija pogledajte članak Ugrađivanje Feed Yammer centar za projektante.

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Yammer .

 3. Izaberite stavku koristi klasični verziju razgovore.

 4. U polje Adresa ako grupe prethodno izabran, URL se prikazuje u polju Veb adresu. Ako nešto nije izabrano, ili ako biste radije da biste prikazali različite feed, morate da kopirate Veb adresu za Yammer grupu, osobe, temi ili kućni feeda koji želite da koristite. Takođe možete izabrati stavku Veličina prikaza da biste podesili veličinu feeda prikaz na malo, srednje ili velike.

  Okvir za Yammer feeda Veb adresu
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×