Koristite Veb segment za ugradnju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje ugradi Veb segment.

Možete da prikažete sadržaj na vašoj stranici lokacije koje dozvoljavaju ugrađivanje (kao što su YouTube, na primer). U zavisnosti od lokacije, možete da koristite Veb adresu lokacije ili da ugrađeni kôd koji obezbeđuje lokacije.

Ugrađivanje koda je lista određena uputstva sa Veb lokacije koje opisuju kako da prikažete taj sadržaj na drugoj stranici. Mnoge lokacije ponudu ugrađene kodove na svojim stranama ako su dopuštaju ugrađivanje. Obično ćete videti dugme sa oznakom kôd za ugradnju ili <> /. Otvoriće se okvir za tekst sa nekim kodom u njoj. Samo kopirajte i nalepite kôd.

Napomene: 

  • Imajte na umu da kôd za ugradnju mora da bude na osnovu iframe (to jest, početak i kraj < iframe > oznakama). Ugrađeni kôd da koristi < skripte > oznake nije podržan. Za više informacija o korišćenju kôd za ugradnju, pogledajte članak Dodavanje sadržaja na stranicu pomoću ugradi Veb ulogu

  • Moguće ugraditi samo bezbedne Veb lokacije. Uverite se da URL adresa Veb lokacije počinje sa HTTP.

  • Svim Veb lokacijama dozvoli njihove stranice se ne ugradi, tako da možda neće moći da ugradite, čak i kada su bezbedni i koristite na osnovu iframe ugrađeni kôd. Ako imate problema, proverite sa Veb lokacije da biste videli da li dozvoljavaju ugrađivanje.

  • Administratori kolekcije lokacija mogu da kontrolišu da li korisnici možete da ugradite sadržaj sa spoljnim Veb lokacije. Ako ne dozvoljavaju saradnici ugrađivanje sadržaja, možda ćete videti poruku o grešci koja kaže, „ugrađivanje sadržaja sa ove Veb lokacije nije dozvoljeno”. Pogledajte administratoru i/ili članak pomoći Dozvoli ili ograničavanje mogućnost ugrađivanje sadržaja na SharePoint stranicama.

Dodajte Veb segment za ugradnju

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Ugradi .

  3. U okviru sa alatkama sa desne strane, dodajte Veb adresu Veb lokacije ili kôd za ugradnju sa lokacije.

    Ugrađivanje Veb segment alatke za polje

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×