Koristite Veb segment za trenutnu prevew Kindle

Koristite Veb segment za trenutnu prevew Kindle

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa.

Imam knjige koju želite da preporučiti ili Podignite na stranici? Lako možete da delite pregled Kindle knjige pomoću Kindle trenutne pregled Veb segmenta. Da biste koristili ovaj Veb segment, moraćete da biste dobili kôd za ugradnju knjige koju želite da pregledate. Da biste saznali kako da to uradite potražite u članku Kindle pregled trenutne lokacije.

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Ako ne vidite ovu Veb segment u web segmentu okvira sa alatkama, administrator možda je onemogućio.

Dodavanje Veb segmenta za trenutnu pregled Kindle

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Kindle trenutne pregleda .

 3. Kliknite na dugme Dodaj pregled.

 4. U okviru sa alatkama sa desne strane, Unesite kôd za ugradnju. Kôd za ugradnju možete da pronađete tako što ćete pratiti uputstva na Kindle pregled trenutne lokacije.

 5. Podesite željene opcije:

  • Veličina pregleda

  • Prikaz sadržaja knjige (na mestu ili na novoj kartici)

  • Prikaži dugme "kupi"

  • Prikaži dugme "Deli"

  • Povezivanje ID (opcionalno) – Dodaj ovo ako ste u programu Amazon povezuje.

Napomena: Administratori upoznati sa SharePoint Online PowerShell možete da sakrijete ovaj Veb segment iz okvira sa alatkama za Veb segment koristeći komandu Set-SPOTenant [-DisabledWebPartIds <Guid>]. Pogledajte članak PowerShell referenca za podešavanje SPOTenant za više informacija.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×