Koristite Veb segment za prikaz datoteka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje datoteke Veb segmentu za prikaz, koja je prethodno naziva Veb segment dokumenta.

Koristite Veb segment za prikaz datoteka da biste umetnuli datoteku na stranici. Tipovi datoteka možete da umetnete uključuju Excel, Word, PowerPoint, Visio, PDF datoteke, 3D modela i još mnogo toga.

3D datoteke u prikazivaču datoteka

Dodavanje datoteke

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite datoteku web segmenta.

  3. Odaberite nedavne datoteku, pronađite, otpremite ili da biste umetnuli datoteku koju želite da koristite vezu.

  4. Opcionalno, možete da dodate opis u okviru Veb segment.

  5. Da biste podesili dodatne opcije (u zavisnosti od dostupnosti za tip datoteke), kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment .

Savet: Datoteke slika nisu podržane u Veb segment za prikaz datoteka. Međutim, ako želite da umetnete sliku na stranici, možete da koristite koristite Veb segment za sliku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×