Koristite Veb segment za planer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje planer Veb segment.  

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Planer za Veb segment je dostupna samo na grupe povezani lokacije tima.

Microsoft Planner je Office 365 usluge koje vam omogućava da koristite table i dodavanje zadataka i dodeljivanje svog tima. Na tabli u planer zadataka možete da sortirate u kolone (ili kante). Kante možete naznačiti faze razvoja, dana u sedmici, sprintove i još mnogo toga. Možete da se krećete zadatke na tablu tako što ćete prevući i pada ih, ako ste dovršili zadatak ili jednostavno želite da postavite im prioritet i slučajni redosled stvari, to možete uraditi lako. Planer table su korisne za komunikaciju, jer su ukazuju na to gde su vam i ostale tima o dovršavanju zadatka. Pored toga, možete da se prebacite u prikaz grafikona da biste prikazali napredak svog tima. Da biste saznali više o kreiranju planove, izgradnja tima, dodeljivanje zadataka, ažuriranje statusa vizuelno i još mnogo toga, pogledajte Pomoć za Microsoft planer.

Sa časa Veb segment, možete da prikažete table ili grafikona ili da radite sa plana na SharePoint stranici.

Dodavanje Veb segmenta planer

 1. Idite na stranicu koju želite da dodate Veb segment planer.

 2. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 3. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment planer .

 4. Ako želite da kreirate novi plan, unesite ime novog plana na osnovu planai zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Planer za Veb segment okvira sa alatkama

  Ako želite da prikažete postojećeg plana, izaberite plan na koji želite da koristite u polje u okviru Izaberite postojeći plan.

 5. U okviru Prikaz, izaberite da li želite da prikažete plan u table ili praćenje toka vizuelno u grafikonima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×