Koristite Veb segment za Galerija slika

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje galerije Veb segment za sliku.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

Koristite galeriju Veb segment za sliku da biste delili kolekcija slika na stranici. Izaberite slike sa birač datoteke ili ih prevucite u Veb segment. Dinamički takođe možete da prikažete slike iz biblioteke po vašem izboru.

Dodavanje Veb segmenta za sliku galerije

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Galerija slika .

 3. Kliknite na dugme Dodaj naslov Unesite naslov za vaše galerija.

 4. Kliknite na Uredi Veb segment dugme Dugme Uredi Veb segment da biste naveli raspored.

  Sa pločicama raspored, možete da odaberete odnos širina/visina (1:1, 16:9 ili 4:3), a možete da prevučete i otpustite slike unutar web segmenta da ih prerasporedite.

  Slika galerije Veb segment pločicu prikaza

  Sa rasporedom na traci , možete da postavite da li će se automatski smenjivanje slike i brzinu kojom da biste se kretali. Ne možete da promenite redosled slike u ovom rasporedu.

  Prikaz slika galerije Web segmenta galerije

  Na SharePoint_Online, sa cigle raspored, možete da prikažete nekoliko slika različitih veličina, automatski „slojevito” uzorak kao zid.

  Galerija slika cigle rasporeda

Izaberite pojedinačne slike

 1. Prevucite slike u web segmentu ili kliknite na dugme + Dodaj.

 2. Izaberite sliku za nedavne ili pronađite sliku na lokaciji, vaš računar ili vezu.

 3. Kliknite na dugme Otvori da biste dodali slike koje ste izabrali.

 4. Za svaku sliku, možete da uključite naslov, opis i alternativni tekst tako što ćete kliknuti na dugme Uredi Dugme Uredi Veb segment na svaku sliku.

 5. Da biste dodali više slika, prevucite i otpustite slike na stranici ili kliknite na dugme + Dodaj da biste izabrali dodatne slike.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×