Koristite Veb segment za brzo grafikona

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje Veb segment brzo grafikona.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

Koristite Veb segment brzo grafikona da biste dodali jednostavnu grafikone na stranicu. Unesite vaše tačke podataka, Dodavanje oznaka, izaberite tip grafikona, kolone ili kružni, i objavi.

Dodavanje Veb segment brzo grafikona

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment brzo grafikona .

  3. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment da biste konfigurisali postavke brzo grafikona.

  4. U okviru sa alatkama sa desne strane, odaberite tip grafikona.

  5. Unesite tekst oznake horizontalne ose i numeričku vrednost za vertikalne ose.

  6. U odeljku podatke , dodajte oznaku i numeričku vrednost za vašu tačku podataka. Kliknite na dugme + Dodaj da biste kreirali dodatne podatke ukazuje na maksimalno 12 tačaka.

    Postavke brzo grafikona web segmenta

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×