Koristite Veb segment za brzo grafikona

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje Veb segment brzo grafikona.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

Kružni grafikon i stubičasti grafikon primere.

Koristite Veb segment brzo grafikona da biste dodali jednostavne, osnovne grafikone na stranicu. Unesite vaše tačke podataka ili preuzimanje podataka sa liste, Dodavanje oznaka, izaberite tip grafikona, kolone ili kružni, i objavi.

Dodavanje Veb segment brzo grafikona

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment brzo grafikona .

 3. Da biste dodali naslov, kliknite na grafikon. Videćete treperi kursor gde možete da unesete tekst za naslov.

 4. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment da biste konfigurisali postavke brzo grafikona.

 5. U okviru sa alatkama sa desne strane, odaberite tip grafikona.

 6. U odeljku podataka odaberite stavku da biste ručno unošenje podataka ili preuzimanje podataka iz postojeće SharePoint liste.

  Ručni unos podataka: izaberite opciju za unos podataka , a zatim dodajte oznaku i numeričku vrednost za svaku tačku podataka. Kliknite na dugme + Dodaj da biste kreirali dodatne podatke ukazuje na maksimalno 12 tačaka.

  Preuzimanje podataka iz SharePoint liste: izaberite opciju za Preuzimanje podataka iz SharePoint liste na ovoj lokaciji, a zatim izaberite na listi.

  Postavke brzo grafikona web segmenta

 7. U okviru raspored, možete da dodate oznake za horizontalnu osu (x) ose i vertikalne ose (y) ose za stubičasti grafikoni.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×