Koristite stoni telefon da bi Skype za posao poziva

Koristite stoni telefon da bi Skype za posao poziva

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada vaš telefonskim sistemom u usluzi Office 365 stoni telefon podešen za rad sa Skype za posao, možete da pozovete ljude u vašoj organizaciji kroz Skype za posaoi zvuk za poziv će protoka preko telefona. Takođe možete da postavite pozive iz Skype za posao klijenta koristite bilo koji telefon blizu (kao što je mobilni telefon kod kuće, ili hotelskog telefona). Osoba koju zovete vidi vaš broj telefona, kao da su poziv iz vašeg preduzeća glavni broj. Kada izvršite Skype za posao poziva sa zvukom usmerena kroz telefonskim sistemima telefona, dobijate veliki zvuk, plus:

 • Trenutne poruke – da biste mogli, na primer, brzo da kopirate/nalepite URL adresu koju želite da delite

 • Deljenje radne površine i aplikacije – da biste mogli lako da prikazujete stvari, rešavate probleme i objašnjavate korišćenjem vizuelnog prikaza

 • Prilozi – šaljite datoteke drugoj osobi bez napuštanja Skype za posao

Napomena: Postoje neke stvari koje ne možete da radite u ovom scenariju – kao što su snimanje sastanka, otpremite PowerPoint prezentacije ili drugu datoteku, koristite Skype za posao video, belu tablu, OneNote integracija i ankete i pitanja i funkcije. I nećete moći da dodate osobu u poziv – to je slučaj u koji-i-jedan-drugih-osoba. Ako vam je potrebna ove funkcije Skype za posao , onda bi trebalo da podešavate običan Skype za posao sastanak koji se ne usmerava preko telefona.

Ovo je funkcija koja je vaš administrator mora da biste konfigurisali za vaše preduzeće. Postoji lak način da znate ako vaše preduzeće ima to omogućeno ova funkcionalnost. U glavnom Skype za posao prozoru, kliknite na ikonu zupčanika ( Ikona zupčanika ) da biste otvorili dijalog " Opcije ". Ako vidite Prosleđivanje poziva na listi, onda Skype za posao podešena za rad preko telefona. Ako vidite Rukovanje pozivom na listi, telefona je integrisan sa Skype za posao.

poređenje dijaloga sa opcijama koje prikazuje prosleđivanje pozivai rukovanje pozivom

Priprema – podesite rukovanje pozivima, broj za odlazne pozive na telefonski sistem stoni telefon

Ako želite da koristite telefonski sistem telefona za Skype za posao zvuka, samo podesite opciju odlaznih poziva da koristi taj broj.

Važno: Osobe sa privatna linija ili one sa dodeljenu ulogu šefa, delegat, tima, član tima ili član grupe odgovora nije moguće koristiti ovu funkciju. Promena konfiguraciju da biste koristili Skype za posao sa telefona će onemogućiti na poziv za rukovanje/postavke prosleđivanja poziva treba da uradim te druge poslove. Takođe, ako promenite ove postavke, na primer napred Skype za posao pozive na mobilni telefon dok ste van se podršci (ili ako koristite Skype za posao Online klijentskim – koja automatski postavlja istovremeno broja mobilnog telefona), Moraćete da biste promenili postavke se ponovo ako želite da napravite Skype za posao/Phone sistem stoni telefonski poziv kasnije, kada se vratite na office.

 1. Iz Alatke > Opcije, kliknite na dugme Rukovanje pozivom. (Ako je vaš korisnički Interfejs kaže prosleđivanje poziva, zatim koje nisu konfigurisani da biste koristili Skype za posao sa telefonskim sistemom telefona.)

 2. U okviru dolazni pozivi izaberite stavku istovremeno pozovi, a zatim unesite broj telefona sistem stonog telefona – bez oznake tipa datoteke, ako je imate. (To osigurava da ako neko sa posla zove pomoću Skype za posao klijenta, zatim telefona će takođe dolaze – vam pruža opciju da ga koristite za audio i Skype za posao za deljenje i prikazuje.)

 3. U okviru odlazne pozive, potvrdite izbor u polju za potvrdu koristi ovaj broj za upućivanje poziva , a zatim unesite broj telefona sistem stonog telefona – zajedno sa lokalom, ako je imate.

  Podesite opcije za korišćenje Skype za posao pomoću stonog ili drugog telefona.
 4. Kliknite na dugme U redu.

 5. Proverite Skype za posao poziva. Nastavite da čitate …

Uputite telefonski sistem stoni telefon /Skype za posao poziva

Nakon broj za odlazne pozive na telefonski sistem stonom telefonu, onda kada uputite poziv iz Skype za posao klijenta, Skype za posao prvo poziva vaš telefon, možete da podignete slušalicu, čujete kako zvoni telefon druge osobe, pa ona i možete se postavljaju. Ćaskanje i koristite Skype za posao klijenta za deljenje i prikazivanje.

Ova slika vam pruža objašnjenje:

Jednostavna integracija PBX telefona sa uslugom Skype za posao

Ovo su detalji:

 1. Na glavnom ekranu Skype za posao potražite ili pronađite osobu koju želite da pozovete.

 2. Postavite pokazivač iznad slike osobe dok se ne pojave brze ikone.

 3. Kliknite na ikonu telefona, a zatim odaberite njen broj na poslu.

  Pozovite broj na poslu neke osobe.
 4. Otvara se prozor za razgovor Skype za posao i traka sa porukama prikazuje „Pozivanje …”

 5. Zvoniće vaš stoni telefon. (Na ekranu telefona će se prikazivati dolazni poziv sa globalnog broja telefona vaše kompanije.)

 6. Javite se!

 7. Čućete kako vaš telefon poziva drugi telefon i na traci sa porukama Skype sastanka će se prikazivati „Pozivanje udaljene strane….“

 8. Kada se druga strana javi, možete da razgovarate. (Na traci sa porukama programa Skype će se prikazivati „Povezano“.)

  Ovako izgleda Skype za posao/PBX ili drugi telefonski poziv na vašem računaru.
 9. Ovde možete dodati trenutne poruke u poziv. Kliknite na mehurić poruke u donjem levom uglu.

  Možete da pošaljete trenutnu poruku drugoj osobi tokom Skype za posao/PBX poziva sa stonog telefona.
 10. …i delite radnu površinu tako što ćete kliknuti na ikonu izlaganja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×