Koristite programski dodatak Microsoft Office Organization Chart

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office, ranije se zvalo Microsoft Organization Chart 2.0, je programski dodatak koji možete da instalirate i zatim dodate dokumente. U Office 2007, 2010 i 2013, Organization Chart se ne instalira automatski i morate da ga instalirate ručno pre nego što možete da ga koristite.

Napomene: 

 • Organization Chart je bila dostupna od izdanje programa Microsoft PowerPoint 95. Su bez značajne promene na program od njene prvog izdanja, a ne postoje planovi da biste dodali sve značajne funkcionalnost da u budućnosti.

 • Ne morate da instalirate programski dodatak Organization Chart sa Office 2016 ili Office 365 – je već ugrađene.

Možete da kreirate organizacioni grafikon bez instaliranja Organization Chart programski dodatak korišćenjem Visio ili tako što ćete kreirati SmartArt grafika. Više informacija potražite u članku Kreiranje Visio organizacioni grafikon ili Kreiranje organizacionog grafikona. Da biste instalirali Organization Chart programski dodatak umesto toga, uradite sledeće.

Instaliranje organizacionog grafikona

 1. Ako čitate ovaj članak pomoći iz programa Office , prozora za pomoć zatvorite kada zatvorite sve programe Office u sledećem koraku. Da biste nastavili da bi ova uputstva dostupna, otvorite ovaj članak pomoći u http://office.microsoft.com/redir/HA010377203.aspx umesto iz programa Office ili odštampati ovaj članak pomoći.

 2. Izađite iz svih programa Office .

 3. Na kontrolnoj tabli izaberite stavku ili kliknite dvaput na stavku Programi i funkcije modul.

  Gde je Program i funkcije na kontrolnoj tabli?

  Programi i funkcije će se pojaviti na različitim lokacijama Kontrolna tabla u zavisnosti od verzije Windows operativni sistem koji koristite, prikaz kontrolne table izabrana, i da li koristite 32 ili 64-bitni operativni sistem ili verziju _z1z _.

 4. Kliknite desnim tasterom miša na stavku Microsoft Office, a zatim kliknite na dugme Promeni.

 5. U dijalogu Podešavanje , kliknite na dugme Dodaj ili ukloni funkcije, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

 6. Kliknite na znak plus (+) da biste razvili fasciklu Office .

 7. Kliknite na znak plus (+) da biste razvili fasciklu u programu PowerPoint .

 8. Kliknite na dugme Nedostupno pored Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office, a zatim kliknite na dugme Pokreni sa mog računara Pokreni sa mog računara .

 9. Kliknite na dugme Nastavi da biste instalirali Organization Chart. Kada se instalira Organization Chart , možete da otvorite i koristite ga.

Otvaranje organizacionog grafikona

Kada instalirate Organization Chart, uradite sledeće da biste ga otvorili.

 • Na kartici Umetanje , u grupi tekst kliknite na objekat , a zatim izaberite stavku Organization Chart.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×