Koristite programski dodatak izveštaj poruke

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Izveštaj o poruci programskog dodatka funkcioniše sa programom Outlook 2016 da biste dozvolili da prijavite sumnjivim porukama korporaciji Microsoft, kao i upravljanje kako Office 365 nalog e-pošte tretira ove poruke.

Poruke koje Office 365 nalog e-pošte označava kao neželjene se automatski premešta u fasciklu Neželjena e-pošte. Međutim, bezvredne pošte i phishinga pokušaja su neprekidno razvija. Ako dobijete neželjene e-pošte u prijemnom poštanskom sandučetu, možete da koristite programski dodatak izveštaj poruku da biste poslali poruku korporaciji Microsoft da biste pomozite nam da poboljšamo filtere za neželjenu poštu. Ako ne pronađete e-poruke u fasciklu Neželjena e-pošta koja nije bezvredne e-pošte, možete da koristite programski dodatak izveštaj poruku da biste ga označili kao legitimne e-pošte, premesti poruku u prijemnom poštanskom sandučetu i report potvrđena greška pomažu korporaciji Microsoft da unapredi filtere za neželjenu poštu.

Prijava poruke

Ako odaberete dugme za Izveštaj poruke na traci, videćete nekoliko različitih opcija.

 • Neželjena

 • Phishing (prevare na mreži)

 • Nije neželjena

 • Opcije

 • Pomoć

Ako odaberete neželjeno "," Phishing "ili" Nije neželjeno, imate opciju da biste poslali kopiju poruke korporaciji Microsoft, zajedno sa vaša klasifikacija poruke. Ovo je opcionalno. Da biste isključili opciju da biste poslali kopiju poruke korporaciji Microsoft, odaberite opcije, a zatim pratite korake navedene u okviru Opcije poruke izveštaj programski dodatak ispod.

Šta je to Neželjena pošta?

Neželjena e-poruka se obično naziva bezvredne e-pošte. Ovo su poruke koje ne želite da primate koji može biti reklamiranje proizvoda ne koristite ili pronalaženje uvredljivim. Ako odaberete opciju neželjene , kopiju poruke mogu da se šalju korporaciji Microsoft da biste ažurirali filtere za neželjenu poštu i poruke će se prebaciti iz prijemnog poštanskog sandučeta u fasciklu Neželjena e-pošta.

Šta je to phishing?

Phishing je praksa pokušaj možete da otkrijete lične informacije, kao što su brojevi računa u banci i lozinke. Često phishing poruka izgleda legitimne, ali imate vara veze koje stvarno otvorite lažne Veb lokacije. Ako izaberete Phishing, kopiju poruke mogu da se šalju korporaciji Microsoft da biste ažurirali naše filtere i poruka će se prebaciti iz prijemnog poštanskog sandučeta u fasciklu Neželjena e-pošta.

Šta je to legitimne e-pošte?

Ako poznajete pošiljaoca i očekujete poruku ili ako primite poruku koja je greškom označena kao neželjene, možete da koristite programski dodatak izveštaj poruku da biste označili da poruka Nijeneželjena. Ovo će vraćanje poruka iz fascikle "Neželjena e-pošta" u prijemno poštansko sanduče.

Prijava programski dodatak opcije poruke

Izbor opcija dugmetom " Izveštaj o poruci " omogućava vam da odaberete da li poruke automatski se šalju korporaciji Microsoft kada su se prijavili kao neželjene ili phishing pokušaja.

Promenite opcije poruke izveštaja

 1. Odaberite Opcije dugmetom " Izveštaj o poruci " na traci.

  Snimak ekrana koji prikazuje opcije za poruke prijavili kao neželjene ili phishing pokušaja

 2. Izaberite neku od sledećih opcija:

  • Uvek Pošalji kopiju poruke korporaciji Microsoft

  • Nikada ne šalji kopiju poruke korporaciji Microsoft

  • Pitajte pre nego što pošaljete kopiju poruke korporaciji Microsoft

 3. Kada ste izvršili izbor, odaberite stavku Sačuvaj. Videćete sledeću poruku u na poruku zaglavlje potvrda promene uspešno sačuvane na Info traci.

  Tekst poruke koja kaže da ste sačuvali promene.

Napomene: 

 • Postavke opcija keširane sa porukom, tako da biste videli svoje ažurirana postavke, moraćete da najpre izaberite novu poruku.

 • Ako koristite Exchange nalog servera e-pošte, administrator Exchange servera možda ste izabrali neke od ovih postavki za vas. Ako je tako, ne mogu da se poništavaju željenu opciju.

 • Ako vaša verzija programa Outlook ne podržava opcije podešavanja, videćete poruku sa obaveštenjem koji vas usmerava https://aka.ms/ReportMessageOptions.

Uklanjanje izveštaja poruku programskog dodatka

Možete da uklonite programski dodatak izveštaj poruku iz prodavnice Outlook programske dodatke.

 1. Odaberite dugme prodavnica na traci programa Outlook.

  Snimak ekrana radnji dugme
 2. Odaberite stavku Moji programski dodaci.

 3. Pomerite se do za poruku o izveštaju programski dodatak i ili onemogućite ga ili deinstalirajte ga.

Važno da nam je povratne informacije

Nismo želeli da naučite šta mislite o na poruku o izveštaju programski odaberite da ili ne na dnu stranice da biste nas obavestili ako izveštaj poruku programski dodatak je koristan i ostavite komentar o šta vam se sviđa i kako možemo da poboljšamo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×