Koristite prikaz rasporeda da biste videli zadatke u kalendaru

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U Microsoft Planner, kada zadatak ima početka ili krajnji rok, možete da vidite ga u kalendaru u Planner koristi prikaz rasporeda. Takođe možete odabrati da biste videli planer kalendara u programu Outlook.

Kada dodate zadatke u prikazu tablePlanner, možete da vidite one koje imaju početka ili krajnji rok tako što ćete odabrati raspored na vrhu plan.

Snimak ekrana vrha na plan iz planer koji prikazuje table; Grafikon; Planiranje dugmad; i sa rasporedom potvrđen.

Uhvati desni kraj sve zadatke tankog dve ili više dana.

Zadaci bez početka ili krajnji datumi su navedeni sa desne strane kalendara na listi neplaniranog zadaci . Prevucite ove zadatke na kalendar da biste brzo dodali krajnji rok.

Planner_ScheduleView_Viewtasksoncalendar_DragfromUnscheduled

Možete da sortirate listu neplaniranog zadataka tako što ćete BucketDodeljeno, napredaki kategorije pomoću Grupiši po padajuće iznad liste.

Ako želite da uklonite zadatak iz kalendara, možete da prevučete zadatak nazad na listi neplaniranog zadaci . Prevlačenje zadatka na listi neplaniranog zadataka će uklanjanje datum početka i krajnji rok zadatka. Zadatak možete da uklonite iz kalendara tako što ćete otvoriti zadatak i Brisanje sadržaja polja za datum početka i Krajnji rok .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×